neděle 14. prosince 2014

Dětské tělové krémy a oleje - mini recenze

Tentokrát bych chtěla sepsat malé ohlédnutí za krémy a oleji, jež jsem u holek vyzkoušela a ke kterým se ráda vracím.


Slunečnicový olej
Klasický slunečnicový olej z lékárny nám doporučila i dětská lékařka ihned po narození holek a i když znám mnoho dětí, kterým vyhovoval, tak zrovna u nás totální katastrofa :-( Přestože by neměl vyvolat alergie a je čistě přírodní, tak obě naše holky se osypaly...
Tento za nás už nikdy.


Alpa Batole - tělový krém
Tento tělový krém byl vcelku v pořádku při používání na tělo, ale jinak mne příliš neoslovil. Dobře se roztíral a rychle se vsakoval, na obličej ale příliš dobrý nebyl - holky se lehce osypaly.




Seba med - tělový krém
Tento tělový krém používáme do dnes, ale výhradně na obličej (i přestože Seba med vyrábí také krémy na obličej, které nám ale příliš nesedí). Je lehký a příjemně voní. 
Za mne 1 :-)




Hipp - pleťový olej
Tímto olejem jsem nahradila slunečnicový olej z lékárny a do dnes se k němu ráda vracím - nejenom pro holky, ale i já se s ním občas namažu :-) . I když na mnoha fórech maminky k němu psaly o alergických reakcích, tak zrovna nám 100% vyhovoval ihned od prvních dnů po narození. Navíc nádherně voní. 




Oriflame baby oil
Za mne naprosté překvapení a milé potěšení. Pokud máte doma neposedu jako já, tak je tento olej jasná volba - přilévá se přímo do koupele, pokožku nádherně promastí a odpadá poté nutné mazání po koupeli.





SHARE:

1 komentář

  1. SebaMed jsem měla taky, ale nelíbí se mi ta jejich vůně. Příjemnější mi je dětská kosmetika od Onclé :-) . Naštěstí není syn nijak citlivý a snese každou kosmetiku, takže ji vybírám podle toho, která mi voní :-) . Mažu se s ní taky, tak voním jako miminko :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig