čtvrtek 8. ledna 2015

Easywalker Duo - ten double mother miluje ;-)

Tak jsem si říkala, že dnešní zážitek si prostě nemohu nechat jen pro sebe.

Na úvod k "mašině", ve které své ratolesti vozím  - pro upřesnění, tento článek není zamýšlen jako recenze kočárku, ale....

Po dlouhém vybírání a přečtení stovky (nepřeháním) různých diskuzí či recenzí jsem si vybrala Easywalker Duo v naprosto super, tedy pro mě, platinové barvě.

Double matky mi dají jistě za pravdu, že nároky na kočár pro dvojčata jsou hodně hodně hooooodně vysoké  - má být lehký, projet alespoň 80 cm širokými dveřmi, ale zároveň pro děti prostorný, dobře ovladatelný a v neposlední řadě by měl taky nějak pěkně vypadat ;-) Myslím tedy, že více svůj výběr popisovat nemusím a je jasné, že do toho kočáru jsem se jednoduše zamilovala. Zvládám ho i řídit jednou rukou a druhou psát na telefonu - takže to už je něco ;-)

No a teď si představte, že dneska jdu u nás po náměstí a na jednom z rohů postávají tři starší dámy důchodového věku. Již na paní s dítětem,co šla přede mnou a která vezla taktéž tmavý kočár, měly nějaké poznámky. Ne že bych poslouchala cizí hovory, ale popravdě dámy opravdu nešeptaly.
Ani mne nenechaly bez povšimnutí s prohlášením: " No to je tedy móda, samé černé kočáry, jak pohřebáky, a pak když mají náhodou holku, tak to dohání růžovou."
Mám trochu víc proříznutou pusu a tohle jsem prostě nemohla jen tak nechat (jako ony mi haní můj úúúúúžasný kočárek, chápete to?! ), takže jsem elegantně při projíždění zahlásila směrem ke skupince postarších dam: "To víte, dneska už nejsou jen tři barvy kočáru a móda se od první republiky také posunula"

Nutno říct, že zrovna potichu jsem to také neřekla, a tak se i předešlá paní s tmavým kočárkem na mne zpět otočila, usmála a potěšeně mrkla ;-)





SHARE:

2 komentáře

  1. :D :D :D dobře ty :D přála bych si vidět jejich výrazy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lehce zaražené a snad i zděšené, že jsem si dovolila cokoli říct ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig