úterý 31. března 2015

Kosmetické novinky v mém make-up šuplíku

Za poslední měsíc  / dva jsem lehce rozšířila své make-up zásoby. Možná by mohl někdo namítnout, že na mateřské toho ženská moc nepotřebuje, ale zase na rovinu:

1. Snažím se, když jdu ven, vždycky trochu nalíčit - snad někoho neurazím nebo se nedotknu, ale fakt že "sedíte" doma s dítětem či dětmi přeci není rovnítkem pro to,  abyste na sebe přestala myslet a strašila kolemjdoucí nevyspalým zoombie zjevem. I když samozřejmě ne vždycky je na to úplně čas či nálada ;-)

2. Baví mne se líčit (ale zase ne tak, abych připomínala olejomalbu) a zkoušet různé novinky. To je prostě fakt.

3. Mám nevýslovnou radost (opravdu, nepřeháním), když objevím nějaký přípravek, pomůcku či postup, který mi denní líčení usnadní či urychlí a zároveň je výsledek velice pěkný.






Není to ale tak, že bych měsíčně nakupovala horu "malovátek". Tentokrát jsem jen doplňovala zásoby vzhledem k faktu, že původní líčidla jsem buď vypotřebovala nebo je měla už tak dlouho , že by asi nebylo bezpečné je dále používat :-)


Tvářenka Blushing Hearts od Makeup Revolutin mne poprvé zaujala na blogu u Terky (Chicoco) a prostě jsem ji musela mít :-) Zcela bez ostychu přiznávám, že se mi líbila vzhledově i faktem, že je prostě trošku jiná. A nelituji. Krásně pigmentuje a na tváři vydrží vcelku dlouho - i když ne celý den, a to zejména, pokud si na obličej více saháte.



Podkladovou bázi pod oční stíny jsem chtěla už nějakou dobu vyzkoušet. Nakonec jsem koupila na zkoušku od Avonu. Mile mne překvapila. Má vcelku příjemné krémové složení a dobře se roztírá. Stíny díky ní opravdu na očích vydrží déle a tolik se nemažou.



Paletu očních stínů od Avonu teď používám téměř denně. Bohužel ale pigmentce ani výdrž není taková, jakou bych si představovala (např. v porovnaní s očními stíny od Oriflamu či Mary Kay, které mám doma již nějakou dobu)



Makeup a tuhý pudr Color trend od Avonu patří k levnější řadě výrobků této značky, ale rozhodně nejsou špatné či horši než dražší produkty. Hodí se tedy spíše pro sušší pleť, ale mne osobně vyhovují. Jen u pudru bych byla ráda za více odstínů - světlejší verze je pro mne ještě stále trochu tmavší, takže jej asi ponechám na dobu, až se lehce opálím ;-)



Řasenky se snažím střídat co tři měsíce. Tentokrát můj výběr padl na limitku od Essence. Jejich řasenky mám obecně ráda a ani tato nezklamala. Jen je potřeba pořádne otřit kartáček, jinak nanášíte na řasy moc barvy a výsledek je nehezky slepený.



Rozjasňovač od Essence mne naprosto uchvátil. Stačí malinko a nádherně pleť prozáří. Zkusila jsem použít také namísto krémových očních stínů a výsledek byl velice pěkný.



Fixátor makeupu od Avonu byl pro mne opět jedním z dosud nevyzkoušených produktů. Po prvním nanesení jsem si říkala "nic moc", ale ve finále není vůbec špatný. Makeup díky němu opravdu vydrží déle a hlavně se neotírá do oblečení. Co mne na něm trochu vadí, je jeho vůně - popsala bych ji jako trochu "technickou", ale naštěstí ne až tak výraznou. Po vypotřebování zkusím ale asi nějaký jiný ;-)


A jaké novinky z kosmetiky máte Vy nebo byste mi doporučili? ;-)
SHARE:

4 komentáře

  1. Od Avonu jsem neměla nic už věky, ale zato mne zaujal ten Essence rozjasňovač. Z drogérky mám ráda značku Catrice, cenově je kolem stovky, a věci jsou kvalitnější než u mnohých, dražších značek.

    Maru Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Po Catrice jsem už několikrát pokukovala, ale jakmile se zastavím před stojanem Essence, je to jasné :-) určitě ale něco časem stejně vyzkouším ;-)

      Vymazat
  2. Od Avonu paletka... Já mám paletku z Oriflamu a pigmentace je taky o ničem.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Já ještě pokukuji po nějaké paletce od Makeup Revolution, ale chvíli ještě počkám, abych tuto tak rychle "nevyhodila" :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig