středa 4. března 2015

Nevařená ovesná kaše

Hezkou středu všem. Už několikrát za poslední dny na mne z internetu vyskočil recept na nevařenou ovesnou kaši. Říkala jsem si, že bych to měla vyzkoušet, když je to takový hit ;-)
A víte co?
Ono je to opravdu dobré a naprosto jednoduché (až na ten čekací čas, kdy se kaše "tvoří" a vy už chcete ochutnat, jestli je opravdu tak dobrá, jak se tvrdí) :-)

Recept jsem použila ze stránek www.carujeme.cz a zvolila takové suroviny, aby to chutnalo nám všem doma - vločky, mléko, jogurt, med, rozinky,banány.

Určitě to za vyzkoušení stojí. Já už plánuji nákup dalších doplňujících surovin - brusinky, kandované ovoce, semínka...




Kdysi jsem nakoupila větší množství Via kelímků od Aventu na dětskou výživu. Hrozně ráda je používám a i tentokrát jsem je zvolila namísto malých skleniček pro uchování kaše. 



Mňam ;-) 



A jaký proces výroby kaše a její složení preferujete Vy? 

Žádné komentáře:

Okomentovat