úterý 28. dubna 2015

Přírodní kosmetika Acorelle

Díky webu blogerky.cz jsem měla možnost zapojit se do testováni přírodní kosmetiky Acorelle. Po cca týdnu každodenního používáni jsem zde s recenzí pro Vás a zároveň také právě pro blogerky.cz.

Výrobky Acorelle, které jsem měla možnost vyzkoušet, využívají tzv. apiterapie - léčby s pomocí včel a včelích produktů. Nemusíte ale již nějakým problémem trpět,  apiterapie je vhodná také jako prevence.


Nyní k samotné recenzi ;-)


Sérum Acorelle:

Co uvádí výrobce / prodejce ( zdroj: mojebiokosmetika.cz):

Aplikujte ráno a/nebo večer na obličej a krk, samostatně nebo v kombinaci denním a nočním krémem Acorelle obličejové řady Protecteur de jeunesse.
Obsahuje šťávu z listů aloe, hydrolát květů pomerančovníku, arganový olej, puplakový olej, včelí vosk, extrakt z propisu, extrakt z ořechů arganu.

Aktuální cena a více info ZDE


Mé hodnocení:

Sérum má velice lehké složení a opravdu dobře se do pokožky vpije. Zkusila jsem použít samostatně i společně s nočním krémem - druhá kombinace mi vyhovovala více, protože jsem měla pocit, že je pleť tak lépe vyživená (samostatně jen se sérem byla více sušší a napnutější).  Co opravdu hodně oceňuji, je fakt, že sérum není po nanesení "lepivé", jako se mi to stalo v minulosti u podobných výrobků jiných značek.
Pokud tedy o zakoupení uvažujete, směle do toho! ;-)





Denní krém Acorelle

Co uvádí výrobce / prodejce ( zdroj: mojebiokosmetika.cz)

První kompletní pečující řada na bázi apiterapie s exkluzivní aktivní složkou AOA pro přírodní způsob boje proti prvním příznakům stárnutí.
Le protecteur jeunesse - ochrana proti stárnutí - denní krém Acorelle je obohacen o tyto aktivní složky:
-AOA: Api OléoActif, je 100% přírodní a BIO aktivní složka 100%. Je to velmi silný anti-oxydant.
-Přírodní ovocné kyseliny: jemný exfoliant
-Proteiny pocházející ze stromu Argánie trnité: liftingový efekt

Aktuální cena a více info ZDE


Mé hodnocení:

Z uvedených výrobků mi vyhovoval nejvíce. Má příjemně lehké složení a velice dobře se vstřebává bez zanechání "mastného filmu". Během chvíle jsem mohla nanést bez problému makeup.
Pokožku jsem po něm měla hezky jemnou a po cca 3-4 dnech od použití také více hydratovanou a jasnější či jak to lépe popsat. Za mne bych jej určitě doporučila.





Noční krém Acorelle:

Co uvádí výrobce / prodejce ( zdroj: mojebiokosmetika.cz)

První kompletní pečující řada na bázi apiterapie s exkluzivní aktivní složkou AOA pro přírodní způsob boje proti prvním příznakům stárnutí.
Le protecteur jeunesse - ochrana proti stárnutí - noční krém Acorelle je obohacen o tyto aktivní složky:

-AOA: Api OléoActif, je 100% přírodní a BIO aktivní složka 100%. Je to velmi silný anti-oxydant.
-Přírodní ovocné kyseliny: jemný exfoliant
-Rostlinné peptidy: pro zpevnění a elasticitu pokožky

Aktuální cena a více info ZDE


Mé hodnocení:

Z trojice testovaných výrobků bohužel nejslabší článek, alespoň tedy pro mne. A proč? Bohužel, a s tím bojuji u většiny krémů, mi vadilo delší vstřebáváni krému a pocit těžkosti na pleti. Se společným použitím se sérem byl ale tento pocit (trochu paradoxně, když jsem na obličej použila 2 výrobky najednou) menší a i mi přišlo, že se krém lépe vstřebal. Co naopak chválím, je jemnost a hydratovanost bez mastnoty tváře ráno po probuzení.



Celkově jsou výrobky velmi povedené, příjemné na pleti s jemnou parfemací. Jen ceny jsou bohužel vyšší, a tím pádem ne dostupné zcela pro každého. Hodnotit efekt proti stárnutí přecijen nemohu, protože na to by bylo nutné testováni v řádu týdnů, ale třeba jednou... ;-)


Pokud Vás zaujaly výrobky z této recenze, můžete je zakoupit na webu www.mojebiokosmetika.cz
A jako bonus - při nákupu na tomto e-shopu zadejte slevový kód BLOGERKY a ihned získáváte slevu 15% ;-)


Znáte tuto kosmetiku? Které její výrobky máte nejradši?

SHARE:

2 komentáře

  1. nechci ti do toho moc kecat, ale mela by jsi popremyslet nad jinym dizajnem blogu. clanky na blogu pusobi dost chaoticky. clovek nevi, na co ma kliknout a co cist driv :) krasny utery :)

    ema

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohode, ja jsem rada i za takove pripominky a podnety. Posouva me to dal :-) zrovna nedavno jsem si rikala, ze bych mela blog zase trochu preusporadat, protoze sice vse radim podle stitku (co se temat tyce), ale chapu, ze ne kazdemu se chce jeste zvlast klikat, aby na ne najel. Takze snad brzy bude blog zase trochu jiny ;-) hezky vecer a dekuji

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig