neděle 3. května 2015

Relax time and FRU-FRU inspiration

Hezký nedělní večer všem,

jaký jste měli víkend.? Mne, jako vždy, hrozně utekl. I když je pravda, že vzhledem k rodičovské "dovolené" se určitým způsobem stírá rozdíl mezi víkendem a klasickým pracovním týdnem. Jde ale o způsob trávení času, který vždy lehce vybočí ze zajetého stereotypu (vždyť máme doma taťku, že) a já se na tuto změnu pokaždé hodně těším.

Dnešní odpoledně jsem se snažila věnovat menšímu relaxu v podobě procházky s mými nejmilejšími :-) Přiznávám se, že i když jaro není vyloženě mým nejoblíbenějším ročním obdobím (jakožto alergik si ne vždy tu květenu užívám :-) ), tak tentokrát jsem se doslova rozplývala nad rozkvetlými stromy vedle Roudnického zámku. Prostě nádhera.

Také jsem dnes při procházce konečně nakoukla do FRU-FRU - fresh baru, okolo kterého jsem nějaký čas chodila a okukovala ho (tedy jeho nabídku).  Po prvním vyzkoušení ho prostě musím doporučit všem těm, kteří milují fresh nápoje, smoothie atd. :-) Velice milá obsluha, veliká nabídka a slušné ceny. Prostě super kombinace
Já tentokrát zvolila jednoduché složení  nápoje v podobě mrkev - jablko - pomeranč a nakonec jsem se stačila jen párkrát napít a už byl pryč. Ty mé dvě cácorky si ho nárokovaly a vysosaly jej neuvěřitelnou rychlostí :-)

No a díky tomu jsem se nechala inspirovat a doma opět vytáhla Smoothie maker a udělala ještě domácí smoothie ve složení banán - jablko - mrkev. Také se po něm jen zaprášilo ;-)
Asi se budu muset poohlédnout po nějakých vychytaných smoothie skleničkách...

Teď už jen lehká toust-večeře, Pravá blondýnka (ano, fakt na ní budu koukat, protože je to pro mě jeden z filmů typu "fajn oddechovky") a relax pokračuje ;-)

Hezký večer! ;-)







Máte rádi smoothie a freshe? A pokud je připravujete doma, v jakých skleničkách je servírujete? ;-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig