neděle 17. května 2015

Yves Rocher štětce

Po dlouhé době jsem v týdnu na skok navštívila prodejnu Yves Rocher. Asi nikoho nepřekvapí, že jsem neodcházela s prázdnou - což jste si mohli také všimnout na mém Instagramu :-)

Vcelku nenápadně si vytvářím slušnou štetcovou základnu - ne že bych to nějak cíleně plánovala, ale moc jsem si líčení pomocí štětců oblíbila, a tak zkouším...

Z Yves Rocher jsem si odnášela štětec na oční stíny a na make-up. Ihned na začátek musím říct, že jsem opravdu velmi spokojená.



Štětec na oční stíny

Tento štětec mi vyhovuje svou měkkostí i délkou chlupu. Je velmi jemný a díky středně dlouhým chlupům, které jsou navíc vcelku husté, se mi s ním dobře stíny nanáší nejen na celé oční víčko, ale zejména po něm ráda sáhnu při stínováni či mícháni více odstínů.  Co bych přeci jen uvítala, je o něco delší rukojeť.




Štětec na make-up stipple brush

Přestože nedám dopustit na kabuki štětec od Hakuro, tak tento od Yves Rocher mne jedním slovem oslnil. Není tak hustý, jak jsem zpočátku čekala, ale v tomto případě to rozhodně není na škodu. Chlupy jsou ve dvou délkách , velmi jemné a příjemné při práci na obličeji. Velice pěkně se s ním nanáší tekutý make - up či BB cream (přiznávám, že na pěnový mi zas až tolik nevyhovuje), který je díky němu na obličeji rovnoměrný a v nepříliš velké vrstvě - odpadá tedy efekt masky, což je u denního make-upu super. Po prvním umytí mi vypadly asi 2 chlupy, ale od té doby nic. Takže opět velké plus. A také rukojeť příjemně padne do ruky. Určitě by neměl v kosmetické taštičce chybět :-)



SHARE:

6 komentářů

  1. Ten štětec na make-up vypadá dobře. Já jsem si objednala sadu štětců, protože jich moc nemám, tak jsem na ně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, opravdu moc dobře se s ním pracuje. Já svou štětcovou základnu pomalu rozšiřuji :-)

      Vymazat
  2. Nějaké pořádné štětce bych taky potřebovala :/

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento pomohu jen doporučit. A pak mám ještě oblíbence H20 od Hakuro :-) děkuji za kometář.

      Vymazat
  3. Stetec na oci vypada supr. Ten na oblicej mam a hrozne me picha, vubec ho nepouzivam, je mi fakt neprijemny:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jech nakonec používám spíše na pudr, na takové lehké poprášení, protože na makeup jsem se vrátila k Hakuru, ale na obličej mi je příjemný a nevadí mi :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig