středa 17. června 2015

Podklad jako základ

Hezkou středu dámy,

po kratší odmlce jsem zde s novou recenzí na pár "vychytávkových" výrobků.

Dříve jsem pod make - up používala jen klasický krém a podkladovou bázi používala jen sporadicky při větším (většinou večerním) líčení. Poslední měsíce ale přicházím bázím "na chuť" a používám je čím dál častěji. Opravdu ten makeup vydrží déle v hezkém stavu, což je při mém denním rytmu fajn.



Mou stálicí a oblíbencem je Dermacol Satin make-up base

Má velice jemné složení a je téměř průhledná. Při aplikaci se ihned vstřebává a vytváří na tváři jemný film. Při dotyku je pak pleť jako sametová a i mírně redukuje kruhy pod očima. Pleť je po ní jakoby jasnější. Make- up k ní velice dobře přilne bez jakýchkoli problémů. Tuto jsem kupovala již více jak před půl rokem v nějaké akci a cena byla okolo 200,-





Matující báze pro dokonalou pleť Luxe od Avonu

Tato báze je na trhu vcelku novinkou a když jsem ji viděla za akční cenu (necelých 200,-), neodolala jsem a chtěla ji vyzkoušet :-)
Má světlou neprůhlednou barvu a obsahuje zlaté částečky. Velice příjemně se nanáší a vstřebává. Trochu bych mu vytkla, že jsem měla zpočátku mastnější a těžší pocit na pleti, který ale po chvilce zmizel - doporučuji tedy po nanesení nechat chvíli vpít do pleti a až poté nanést makeup.




New Baby Skin od Maybelline

Tak tato báze pro mne byla velikým překvapením. Zakoupila jsem ji víceméně náhodou, kdy jedno z mých dětí zalovilo nečekaně ve slevovém stojanu v Rossmannu a já si toho, že máme v kočárku neco navíc, všimla až téměř u pokladny. Jelikož cena byla opravdu rapidně snížená na 65,-, rozhodla jsem si ji koupit.
A je opravdu skvělá. Konzistencí i vlastnostmi mi velice připomíná výše zmíněnou bázi od Dermacolu. Je na pleti příjemná a make-up díky ní velice dobře drží.




Avon báze pod oční stíny

Tuto bázi pod oční stíny mám již nějaký ten týden a není špatná. Na druhou stranu ani zase tak perfektní, jak bych čekala - stíny na ní drží déle, ale ne nějak rapidně, že byste měli od rána do večera perfektně nalíčené oči bez vady.
Co se mi líbí, je její lehkost a rychlé schnutí (samozřejmě i tak je potřeba chvilinku po aplikaci počkat, než začnete nanášet stíny).
Myslím, že s cenou cca 100,- to není špatný výrobek a stojí za vyzkoušení.



Jaké používáte podkladové báze Vy? :-)



SHARE:

5 komentářů

  1. Báze od Dermacolu mám ráda :) mám tu stejnou vyhlazující.Tu New Baby Skin od Maybelline jsem ještě nezkusila, ale čtu skoro samé kladné recenze.

    OdpovědětVymazat
  2. Báze od Dermacolu mám ráda :) mám tu stejnou vyhlazující.Tu New Baby Skin od Maybelline jsem ještě nezkusila, ale čtu skoro samé kladné recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu moc fajn a můžu ji doporučit. Zejména pokud by se Ti poštěstilo ji sehnat v podobné akci, jako mně :-) Děkuji za komentář! :-)

      Vymazat
  3. Já jsem si kupovala v březnu mou první bázi a zrovna tu od Maybelline a nevím co si o ní myslet :D všude čtu, jak každé slečně vyhovuje, ale mně asi ne, protože se mi zdá, když jsem ji používala, tak jsem měla víc akné. Teď ji nepoužívám a je to v pohodě. Každopádně je to škoda :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu je škoda, já tedy nanáším vždy jen malinké množstvi (u každé báze) a výsledek je super. Po odličení a umytí obličeje ještě použiji pleťovou vodu a vše bez problémů. Sem tam pupínek samozřejmě vyskočí, ale že by se objevovaly více po bázi, to určitě ne. Děkuji za komentář! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig