středa 15. července 2015

Estyle Volume Waterproof Mascara

Hezký den všem,

Je léto, a i když poslední dny spíše prší nebo je zataženo, voděodolná řasenka v tomto období (alespoň podle mne) "must have" položkou v kosmetické taštičce.

Včera mi dorazila jedna "voděodolka" od Estyle (oficiální text od výrobce naleznete ZDE), takže jsem nelenila a ihned začala testovat.

Zpočátku jsem byla trochu v rozpacích z kartáčku. Většinou upřednostňuji hustější kartáčky s delšími štětinkami, ale tentokrát jsem udělala výjimku a nelituji - řasenka se nanáší velice dobře a pěkně jednotlivé řasy rozdělí a prodlouží. Pro opravdu mega hustotu je potřeba přetřít řasenku několikrát - záleží na vkusu každé z nás; přiznám se, že já mám ráda řasy hodně husté, ale neslepené, což tato řasenka splnila na výbornou.

Po delší sprše a vcelku důkladném usušení ručníkem řasenka stále držela a až na pár "odrolených" kousíčků byla beze změny.

Pokud bych ji měla známkovat jako ve škole, tak by ode mě měla za jedna a hvězdičku k tomu navíc za cenu, jež je normálně 97,- , ale nyní ji můžete pořídit v akci za 59 ;-)




Před sprchou - odlíčená, jen řasenku jsem ponechala ;-)



Po 15 minutách ve sprše řasenka drží ;-) 



Jaké voděodolné řasenky používáte Vy a už jste vyzkoušeli tuto?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig