čtvrtek 13. srpna 2015

DIY a tutoriály - I like it

Hezké ráno tvořivci,

I ten dnešní den to vypadá na pořádný pařák, a tak je lepší být zalezlý někde mimo slunečni záření - i když pokud máte možnost být u vody, tak pak jooo ;-)

Dnešní článek bude trochu odlehčený a hlavně kreativně laděný.

Také rádi tvoříte něco sami a máte pak radost z výsledku? Já moc, a jelikož je na internetu velké množství návodů a nápadů, lze mít inspiraci téměř na každý den.

Poslední dny se rozhoupávám na vlastní tvoření z fimo hmoty, kterou mám již nejaký ten pátek doma. Nechci ji ale jen tak "uhňácat" a zničit, takže projíždím youtube a hledám návody vůbec způsoby, jak s hmotou pracovat.
Nejvíce se mi zatím líbila videa od Heather Wells a DebbyArts

Další DIY videa, která průběžně celoročně hledám, jsou ta, kdy se jedná o zkrášlení domova.
Moc zajímavé tutoriály na různé bytové doplňky má na youtube Lauren Conrad. Zatím jsem asi neviděla všechny a samozřejmě sem tam kliknu na jiná, ale ona mě prostě baví.

A v neposlední řadě jsem si oblíbila návody, jak ze starého kusu oblečení udělat něco nového a neotřelého. Mám tu spoustu pánských košil, které byly jen párkrát nošené a i když částečně vím, co z nich časem udělám, nedalo mi to a hledala jsem.
Zajímavý mi přišel hlavně nápad vytvoření dětských kalhot - naleznete ZDE.
Dále pak je moc fajn nápad udělat z košile dívči šatičky jako je ZDE.

Cibulky narcisů jsem nechtěla vyhazovat s tím, že je nechám zaschnout a zkusím zasadit příští rok na zahrádce, a tak jsem je prozatím dala do ozdobené vázy jako netradiční domácí výzdobu ;-) 


No návodů a nápadů je spousta (a to nepočítám mé oblíbené líčící tutoriály), takže až zase něco opravdu TOP TOP najdu, určitě udělám pokračování článku ;-)

Jaké byste mi doporučili Vy? ;-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig