sobota 22. srpna 2015

Essence limitka brit tea

Zdravím dámy,

před pár dny jsem si koupila tři kousky z limitky brit tea od Essence a ráda bych se podělila o své dojmy z ní s Vámi ;-)



Podkladová báze

Báze má lehoučce narůžovělou barvu a lehkou, velice příjemnou, parfemaci. Po rozetření zanechává na pleti malinké projasňující třpytky. Velice pěkně tvář rozjasní a lehce zmatní. Make-up na ní moc dobře přilne a vydrží v dobrém stavu většinu dne.






Tvářenka

Ne že bych za poslední dobu měla tvářenek málo, ale tato mne prostě uchvátila. Ty vzory růžiček jsou nádherné. Pigmentace je sice o něco slabší, takže musíte nanést na tvář větší množství, ale zase vydrží vcelku dlouho - cca půl dne. Svou barvou bude ideální. Na pozdní podzim a zimu, až budu zase bledulka, bude perfektní pro vytvořením jemného líčení.




Lesk na rty

Víceméně bezbarvý lesk na rty je taková "třešnička na dortu". Rty příjemně hydratuje a není vyloženě lepivý. Mínus je tedy výdrž, která není nic moc extra, ale naopak vůně a chuť... to je nádhera ;-)




Už jste nějaké kousky z této limitky vyzkoušeli? Co na ně říkáte?
SHARE:

6 komentářů

  1. Ta tvářenka vypadá moc dobře :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrouzně se mi líbí vzhledově a i jak je jemná:-) děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Essence moc nemusím ,ale tvárenka vyzerá naozaj pekne :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě Essence hodně ráda. Limitky zkouším tedy jen občas a podle tipu, ale tahle mi mne opravdu mile překvapila. Děkuji za komentář!

      Vymazat
  3. Tahle limitka se mi moc líbí, ale zatím jsem ji v drogerce potkala asi jen jednou a nikdy jsem si nic nekoupila a sama nevím proč, když se mi tak líbí.. :D

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak ji kupovala v Rossmanovi, ale mám pocit, že jsem ji viděla i v Tetě. Určiťe stoji za vyzkoušení ;-) děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig