úterý 4. srpna 2015

Noviny v make - up šuplíku - červenec 2015

Hezký den všem,

rozhodla jsem se rubriku "Novinky v make-up šuplíku" zpravidelnit, co jen to bude možné ;-) 



Tentokrát jsem pořídila na přelomu června a července vcelku dost kousků (narazila jsem na megaslevy), takže rychle na ukázku s minirecenzí. 



Zamilovala jsem si kosmetiku Estyle, a tak průběžně doplňuji svůj kosmetický šuplík o tyto skvělé výrobky. 
O paletkách se dočtete ZDE a voděodolná řasenka si také zasloužila vlastní recenzi ZDE



Kosmetickou značku Catrice jsem, přiznám se, tak nějak v drogeriích přehlížela. Ne úmyslně, ale prostě to tak bylo. A víte co? Byla to škoda. Nedávno měli v Rossmannu veliké slevové akce (jeden výrobek okolo 50,- ) , a tak jsem to "prubla".

Makeupy All Matt a Nude Ilusion na mne působí velice podobně. Oba jsou lehké, hezky se přizpůsobí a dobře matují i kryjí. 

Makeup 3v1 na mne působí spíše jako bb cream, ale zas musím říct, že mne velice překvapil - po nanesení je bílý s částečkami a až při zapracování zažne měnit barvu, která se velice hezky přizpůsobí vašemu přirozenému tónu pleti. 

Paletka nemá tak silnou pigmentaci, jak bych očekávala (asi jsem už moc rozmazlená od Estyle a Makeup Revolution, ale pokud chcete světlejší líčení, tak je fajn. Navíc vydrží opravdu dlouho.

Tvářenka mi z těchto všech výrobků přijde jako "nejslabší článek". Pigmentace není tak špatná, ale bohužel výdrž není zrovna nejdelší. 




V makeupech jsem se obecně nějak "rozjela". Baví mne zkoušet si nové a nové a jak je léto a já se lehce opaluji, tak i těch odstínů je potřeba více, navíc díky slevám a akcím jsem nezaplatila více jak 100,- za kus ;-)

Dermacol je můj asi nejtmavší make-up, ale nutno dodat, že se krásně přizpůsobuje, je lehoučký a vydrží celý den. Prostě úžasný a na zimu si pořídím určitě ještě jeden ve světlém odstínu.

All about matt od Essence je také velice lehký, ale celý den mi bohužel nevydrží a nezmatňuje tak dobře, jako výborný pěnový makeup od stejné značky.

BB cream od Miss Sporty je velice dobrý v porovnání cena / výdrž je adekvátní. Má lehce třpytivý podtón, což v létě vypadá opravdu hezky - trochu jsem se bála, abych se netřpytila moc, ale je to tak akorát ;-)



Lesků a rtěnek není nikdy dost, zejména pokud je co chvíli někde ztrácíte, jako já :-) 

Lesk od Essence, který jsem v akci v Teta drogerie koupila za 19,- je moc fajn - jemný, nepříliš lepivý, moc se mi líbí tento světlý odstín a jako většina lesků vydrží do prvního jídla či pití.

16 hodinová rtěnka od Dermacolu byla mou touhou už hodně dlouho, ale ta  cena..., a tak při Rossmann akci (myslím, že finální cena pak byla něco okolo 140,- ) jsem se rozhodla vyzkoušet ji. A opravdu je skvělá. Nanesete ráno a večer ve sprše máte problém ji smýt :-) Malinká nevýhoda je ta,že lehce vysušuje rty, ale to lze vyřešit tím, že je sem tam přejedete tou bezbarvou částí. 

Rtěnka v tužce od Maybelline už v mém makeup šuplíku je nějakou dobu, ale narazila jsem na další krásný odstín, a tak jsem ji přikoupila ;-)




S řasenkami to mám poslední dobou podobně jako s lesky - také jich není nikdy dost ;-)

Scandaleyes od Rimmel mám moc ráda. Má veliký hustý kartáček, se kterým se ale výborně pracuje. Řasy krásně vykreslí a natáhne. Neslepuje je. V akci za 65,- to je jedna z nejlepších řasenek, na které jsem za poslední dobu narazila.

Extra 3D Lash od Rimmelu sice takénení špatná, ale příliš mi nevyhovuje tenký kartáček, který řasy lehce slepí. Ale zase nádherná černá barva prostě není k zahození ;-)

Kousek od Max Factor byla dost náhodná koupě (výprodej za 19,-), ale o to víc překvapila - není tak temně černá, jak bych čekala, spíše šedočerná a k modrým očím tak opravdu hezky ladí. Kdo má šanci, zkuste ji ;-)

Řasenka od Alverde mne bohužel zklamala. Chtěla jsem tuto značku už delší dobu vyzkoušet, ale nějak zrovna tato řasenka není "ono". Řasy mi vcelku slepovala (na jeden dva nánosy je ale v pohodě, takže ji sem tam používám), s kartáčkem se mi také pracuje hůře. Ale na její obranu, vcelku dobře drží a nedrolí se.


A jaké jsou Vaše novinky za uplynulý měsíc? ;-)



SHARE:

2 komentáře

  1. Hodně novinek :) Alverde dekorativka mě vůbec neláká, ale tělová másla od nich mám ráda, a odlakovač. :) Moje nákupy najdeš dnes na mém blogu
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si vzdycky rikam, jak budu setrit a pak je neco v akci a ja tu nuuutne potrebuji :-) dekuji za komentar!:-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig