pátek 18. září 2015

Autumn Shoes

Hezký den dámy,

také máte tak rády podzim? Já hrozně - chladný vzduch, sem tam sluníčko, vše oranžově zbarvené a možnost vrstvit oblečení. Prostě úžasné ;-)

Na Wish listu, jsem Vám ukazovala boty, jaké si plánuji pořídit (i když v tu dobu jsem je již pár dní měla doma ;-) ), abych na kočárkových vycházkách "dělala parádu".

Jejich koupě byla náhoda - v OCL jsem ze zvědavosti zašla do Humanicu a oko mi padlo na super kotníčkové kozačky z broušené kůže. Jsou hrozně pohodlné jako bačkůrky a ideální téměř k jakémukoli outfitu ;-) A navíc ta cena - po slevě 699,- ! No nemohla jsem je tam nechat, zejména když jsem podzimní boty opravdu potřebovala ;-)

Určitě Vám i brzy nafotím na Istagram (@ae_style_svet) nějaký outfit s těmito kráskami "v akci"  ;-)









Jaké boty na podzim preferujete vy?

SHARE:

6 komentářů

  1. Hezké boty, já mám ráda kotníčkové černé :)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) černé jsem v minulých letech také hodně kupovala a možná oetos zase nějaké pořídim, i když tentokrát jsem si řekla,že zkuśm změnu ;-) děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Jsou nádherné, a ta sleva :) Mám nejraději přesně tento typ bot, i když musím mít aspoň jedny černé, což momentálně nemám. :/ Asi zas skončím v Rci v CCC :) I když tam se mi líbí ty lasocki a ty stojej kolem 1200 ://// :( což je na mě dost, když musím živit a šatit dva puberťáky. Hlavně bych ráda něco fakt pohodlného, dnes jsem si při bolestech nohou tak povzdechla: Ach jo, existují vůbec nějaké pohodlné boty pro dospělou ženskou? Když nechci nosit botasky, ale trochu i té elegance. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do Ccc jsem taky prvne sla, ale prave jsem nic moc nenasla a kdyz uz, tak takhle drahe, coz vzhledem ke "kvalite" nechci. Ale, jestli mas moznost se dostat do Letnan, tak zkus toho Humanica, tam bylo vic takto ve sleve a moc pekne! :-)

      Vymazat
  3. Ahoj, ráda bych tě pozvala ke mně na blog na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig