středa 23. září 2015

Chlorella pura cosmetics - Regenerační krém s CGF

Hezký večer krásky,

jak už víte, velice ráda se zapojuji do výzev, které jsou uveřejněny na webu Blogerky.cz. I tentokrát jsem se přihlásila, protože krém s chlorellou mne zaujal a slyšela (respektive četla) jsem o něm poprvé. Měla jsem štěstí a tak jsem tu s recenzí na Regenerační krém s CGF;-)

Tento článek jsem odkládala až na "poslední" chvíli , kdy bylo potřeba jej napsat, protože jsem chtěla krém opravdu důkladně vyzkoušet (pozn. obdržela jsem jej na začátku září). Velice oceňuji, že bylo zasláno 50ml balení a nejen malé vzorečky, takže testování je o to důkladnější.





A jak vše probíhalo a dopadlo?

Odložila jsem dosavadní denní i noční krémy a gely (ono mi v nich naštěstí stejně už moc nezbývalo :-) ), které jsem dosud používala a začala se mazat tímto. Večer před spaním a ráno pod makeup. Vždy na obličej a dekolt. Po cca 2 - 3 dnech používání se mi pleť o něco málo bohužel zhoršila a objevilo se pár pupínků. Bylo mi to trochu líto, ale vytrvala jsem - i tabletková chlorella, kterou používám, mi zpočátku dělala "neplechu" se zažíváním, a tak  jsem si říkala, zda to nebude podobné. A bylo! Po dalších třech dnech se pupínky začaly ztrácet, nové se netvořily a pleť byla o trochu jasnější. A stále jsem viděla zlepšení. I jemně postupně redukuje tmavší kruhy pod očima, z čehož mám opravdu velkou radost.

Teď jen ještě pár slov k samotnému krému - konzistencí je středně tuhý, po nanesení na pleť velice lehký a jemný, výborně se vstřebává během okamžiku (pro mne hodně důležité hodnotící hledisko). Je bez parfemace. Bez problému jsem jej používala i pod make-up - nehrudkoval, nemastil, nezpůsoboval fleky. Moc se mi líbí balení - jednoduché, "nepřeplácané" a s dávkovací pumpičkou, což oceňuji a mám u krémů velice ráda (mám pocit, že aplikace je pak taková hygieničtější, když nemusím do krému sahat rukama, i přestože si je samozřejmě předem umyji).

Vcelku se těším na další používání, a na to zda a jak obstojí, jakmile bude zima a má pleť (jako každý rok) bude podrážděnější a citlivější ;-)

Jsem ráda, že jsem vytrvala a testování hned na začátku nevzdala! Za mne dostává krém jedničku s hvězdičkou.

Pokud vás zaujal. můžete jej zakoupit (a nejen tento krém, ale i další velice zajímavé výrobky) na webu Chlorella centrum ZDE.





Super dávkovač a brala bych jej jako "must have" u všech pleťových krémů či gelů. 




SHARE:

4 komentáře

  1. tuhle značku neznám ale krém vypadá dobře, tenhle dávkovač bych taky brala u všech krémů :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je výborný a mne opravdu dobře sedl. Určitě bych chtěla ještě i jné produkty od této značky. Děkuji za komentář!:-)

      Vymazat
  2. O chlorelle jsem slyšela už dříve, ale vůbec jsem nevěděla, že se dá koupit i krém. Vypadá to jako skvělý nápad. Krásný článek! Děkuji. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne naprosto vyhovuje, ted jsem objednala i mamce a pro sebe sprchovy gel a sampon s chlorellou ;-) dekuji za komentar!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig