čtvrtek 10. září 2015

My own Kate

Pěkné, i když poněkud zatažené, odpoledne krásky,

Před pár dny jsem si už konečně pořídila nude rtěnku Kate od Rimmel (Teta drogerie, cena okolo 100,-).  Hodně jsem o těchto rtěnkách četla, že mi to nedalo a jednu také zakoupila - navíc teď hodně "ujíždím" na nude vlně, takže pro mne přišel Rimmel s těmito rtěnkami v pravý čas :-)

Pořídila jsem si odstín 40. Na první pohled mne zaujala barva, kterou mám sice ráda u lesků, ale rtěnku žádnou podobnou této nemám.  Pozor ale všem - rtěnka nakonec vypadá na rtech úplně jinak. Je hodně světloučká, na rtech se příjemně nosí - i když je potřeba mít rty opravdu hladké a nepopraskané (na sušších nevypadá hezky a příliš je nehydratuje). S výdrží to tedy není zrovna nic extra. Takový střed (jak cenou tak výdrží).

Uvažuji ještě časem o odstínu 45, na který jsem viděla recenzi na I love makeup (vlastně to byla první recenze na tyto rtěnky, kterou jsem četla) . Vypadá prostě moc dobře!









Už máte doma také svou Kate? Co na ní říkáte?


SHARE:

10 komentářů

  1. vypadá úžasně ale já a moje popraskané rty to nehrozí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je nejdrive poradne hydratuj, aby se daly dohromady (napr. Klasickou vazelinou) a pak uz jen smele do rtenky ;-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  2. Tato nude kolekce mě moc láká a už dlouho se na ní chystám vyrazit. Zaujaly mě hlavně dva nejtmavší odstíny, ostatní jsou pro mě příliš korektorové a neslušely by mi.

    Colourful Elysia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem na ty tnavsi prave trochu "konzerva", ale ted na podzim si asi jeste jednu poridim ;-) dekuji za komentar! :-)

      Vymazat
  3. Take o nejake premyslim, ale stale vaham jaky odstin si poridit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne tento svetly vyhovuje, ale na podzim si asi jeste tu tmavsi poridim ;-) dekuji za komentar!:-)

      Vymazat
  4. Krásna farba :-)

    Rada by som Ťa pozvala k sebe na blog, kde prebieha
    Moja prvá GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Tak to jsme dve, rikam si, ze by to nohla bytbpro ne fajn zmena. Tak uvidim, kdy okolo nej prestanu v drogerce jej chodit a skonci mi v kosiku ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig