čtvrtek 3. září 2015

Novinky v make-up šuplíku: srpen 2015

Hezký den všem,

i když si každý měsíc říkám, že se s nákupem dekorativky umírním, tak se mi to nějak nedaří ;-)
V srpnu jsem opět pořídila vcelku dost kousků, ale o mnohých jsem Vám již psala samostatné recenze, takže tentokrát bude tento new in článek spíše sumářem s menším rozšířením.




Takže pojďme na to...


Balíček kosmetiky Jordana jsem si objednala poprvé nedávno a jsem velice spokojená. Detailnější recenzi si můžete přečíst ZDE.



Essence mám hodně ráda a také mám už vcelku slušnou zásobu jejich kosmetiky. Teď mě ale nadchla jejich nová limitka Brit - tea. Nejprve jsem si koupila podkladovou bázi pro makeup, lesk na rty a tvářenku (ta je tak krásně růžičková, až je člověku líto do ní sáhnout štětcem). O nich můžete přečíst v samostatném článku ZDE.



Před pár dny jsem ale ještě dokoupila malou paletku očních stínů a rozjasňovací pero.


Rozjasňovací pero je určeno k použití k rozjasnění a otevření koutku oka a poté pro projasnění pod obočím. Má moc dobrou pigmentaci, je příjemně měkké a lehce máslové, takže se s ním velmi dobře líčí a oko nedráždí. vydrží většinu dne.Takže za mne opět super Essence výrobek ;-) 


Stíny jsou už na tom s pigmentací o něco hůře, takže je potřeba více přitlačit pro silnější efekt. A i lehce práší. Ale jejich velkým plusem je dlouhá výdrž. Takže pokud máte rádi jemné a až neviditelné či minimalistické  líčení, směle do nákupu.



Makeup Revolution je další z oblíbených značek s výbornými výrobky, jež mi "sedí". Na nové kousky se podívejte ZDE.



Asi v půlce léta (ano trochu později) jsem zjistila, že vlastně nemám téměř žádné bronzery. Což je škoda, a tak jsem si pořídila tuto paletku od Sleeku. Používám ji vcelku často na konturování, stačí totiž málo a výsledek je nádherný. Recenzi a více informací naleznete ZDE.


 Když už rozšiřuji počty dekorativních přípravků, tak musím mít něco, čím je nanést a tyto štětce jsou jedním slovem úžasné. Pokud je neznáte, tak se určitě začtěte do samostatné recenze ZDE.



Velice jsem si oblíbila podkladové báze pod oči. Stíny díky nim drží opravdu výborně. Zejména po této od Elf, Má aplikátor podobný lesku na rty a velice jemné složení. Dobře se roztírá a hodně rychle zasychá. Mohu jej jen doporučit, pokud s nákupem váháte! 


Jaké novinky přistály ve Vašich kosmetických taštičkách? ;-)


SHARE:

6 komentářů

  1. To je novinek :) Od Essence mám tu tvářenku Brit - tea , ale ta pigmentace mě moc neuchvátila :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je o něco slabší a je potřeba více "přitlačit", ale já jak jsem krom léta bledule, tak my na zimu bude vyhovovat pro lehké líčení ;-) děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Krásné produkty. Štětce od Petry bych chtěla taky vyzkoušet :)

    20 Knižních Faktů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhdně doporučuji! Já je teď na tvářenku a bronzer používám denně a jsou užasné - jemné, nepouští chlupy, tak akorát husté. Mě hrozně vyhovuji a časem určitě ještě nějaké dokoupím :-) děkuji za komentář!

      Vymazat
  3. Super výrobky :-) A tá Essence limitka vyzerá pekne :-) Škoda,že som ju v obchode ešte nevidela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ni narazila nahodou, takže ani nevím od kdy je ta limitka v prodeji. Ale třeba se Ti ještě poštěstí :-) děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig