pátek 25. září 2015

Yves Rocher Time

Pěkný den krásky,

jak si užíváte první podzimní dny? Já náramně - vše začíná být krásně do oranžova, na trzích je spousta zeleniny a ovoce, dozrávají dýně... Nádhera. A o to víc mne to nutí péct, aby to u nás doma "teple" vonělo po koláčích.

A když už jsme u těch krásných vůní, také máte tak rádi výrobky Yves Rocher? Dříve, ještě na vysoké škole, jsem v obchůdcích tohoto výrobce kosmetiky byla co chvíli. Jejich pečující kosmetika mi hodně vyhovuje - netvrdím tedy samozřejmě, že vše a 100%, a hlavně nádherně voní.
Poslední dva roky se do obchůdků nedostanu tak často - v podstatě téměř vůbec (za což mi je asi má peněženka vděčná :-) ), ale o to větší radost mám, když si něco nového pořídím nebo dostanu k různým výročím, svátkům apod.
Přesto jsem v posledních týdnech měla štěstí a něco málo z již osvědčených výrobků si doma nastřádala. Navíc většina výrobků byla ve slevě ;-)


Toaletní vody a parfémy od YR mám hodně ráda - mají jemné nevtíravé vůně, které vydrží vcelku dlouho. Toto 20ml minibalení stálo 165,-  , ale voní božsky po malinách. Do kabelky ideální. Poslední dobou se hodně vracím k těmto sladkým vůním na "denní nošení" a toto je přesně "to pravé". 







Šampony mi dříve zas až tolik nevyhovovaly - musela jsem vlasy umýt alespoň 2x, abych měla pocit, že se smyl lak a jsou čisté. Tento novinkový byl v akci za 69,- a já se ho rozhodla zkusit. No, není špatný, ale znám i lepší. Takže jej vypotřebuji, ale podruhé si jej kupovat už nebudu. 




Čistící gel jsem si koupila již poněkolikáté. obsahuje malá zrníčka, takže vlastně i "supluje" peeling, a i přesto mou pleť nedráždí a krásně ji vyčistí. Cena byla po slevě 109.-.

Ze stejné řady jako je čistící gel, jsem si koupila (také za 109,-) čistící masku. Je perfektní - krásně pleť vyčistí, stáhne a po smytí je pleť jemná, nepodrážděná a hezky vypnutá. 





Tyto sprchové gely (a vánoční limitky) jsou mojí "srdcovkou" už několik let. Vyzkoušela jsem snad všechny a nemohu říct, který mám nejradši - každý krásně voní, úžasně pění a hydratuje. Přiznávám, že nejčastěji se ale vracím k levanduli, lotosu a bavlníku ;-) 




Od kamarádky jsem dostala pečující balíček obsahující krém na ruce, peeling na nohy, odlakovač a lak na nehty. 
Všechno to jsou úžasné výrobky a kromě odlakovače pro mne i novinky. 

Odlakovač je snad prvním odlakovačem, který mi voní - ne, nejsem divná, ale nemá takovou tu typickou dráždivou "vůni", naopak. Co se odlakování nehtů týče, tak v něm nevidím něco víc než u jiných značek. 

Krém na ruce velice jemně voní,  dobře hydratuje, ale nevstřebává se až tak úplně rychle, jak bych si přála - i když to není úplně nejhorší, takový zlatý střed ;-) . 



Lak na nehty je, myslím, i YR novinkou poslední doby. Je výborný, super pigmentovaný (stačí jedna vrstva), i bez top coatu má dobrou výdrž než se oprýská. A tato barva? Hmmmm krása ;-) 



A posledním výrobkem je zmíněný peeling na nohy. Jedním slovem - úžasný. Opravdu mne nikdy nenapadlo, že by mne takový typ výrobku mohl až tak potěšit. Jemně nohy obrousí (mne vyhovuje jako "závěrečné" zbroušení po použití pemzy), naprosto nádherně voní po levandulích a i lehce hydratuje. 





Jaký výrobek YR je pro vás ten NEJ a proč? ;-)



SHARE:

5 komentářů

  1. Sampony ja miluji a sprchovy gel levanduly prave pouzivam a ta vune je nadherna.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ty šampony krásně voní, ale nějak mi holt nevyhovuji ,což mě mrzi :-( děkuji za komentář!:-)

      Vymazat
  2. Bože to je věcí! Ten čistící gel používám také, už mám druhé balení. Jinak jejich sprchové gely miluji, mám brazilskou kávu a to je moje topka! A levanduli mám taky, ale zatím jsem ji ještě nepoužila. Těším se na jejich vánoční limitku :) A ten krém na ruce jsem si také pořídila :)

    September Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono se zase nějakou dobu dobu do YR nedostanu, takže jsem si musela udělat zasoby :-) děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig