neděle 25. října 2015

Pumpkin day

Hezký nedělní večer všem,

tentokrát jsem tu s malým foto ohlédnutím za dnešním odpolednem.
S kamarádkou a její rodinou jsem se již před časem domluvila, že si uděláme někdy dýňový den. No a dnes konečně byla možnost.





Neslavíme klasického Halloweena (i když to je jeden z mála, respektive asi jediný, ze zahraničních - ne amerických, ale anglosaských ;-), zvyků, které bych klidně přijala za svůj), ale když máte děti a vymýšlíte aktivity pro jejich zábavu, tak zjistíte, že zrovna to vyřezávání dýní je nadchne a zabaví na dost dlouho. Navíc, krásně strávené odpoledne, kdy si uděláte na zahradě výzdobu, opečete špekáčky a jste s úžasnými lidmi, to je prostě to nej!










SHARE:

6 komentářů

  1. Ty dýně vypadají hezky, my když jsme je s tátou před pár lety dlabali, tak to byla pěkná dřina :D

    Srdečně Tě chci pozvat na svou velkou adventní Giveaway!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji. Ja zjistila, ze nejlepe se to vykrajuje steakovym nozem a vydlabava klasickou lzici :-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  2. Tý jo! To je krásný. Holčičky jsou opravdu po tobě šikovné a pracovité. :) A nebyly od toho zapatlané? Já letos ani dýni nemám. Stejně nám loni za oknem uhnila :( A nikdo do ní nechtěl dávat nové svíčky :))))

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ja chodim poctive vecer svicku zapalovat :-) holky to hrozne bavilo a ted koukaji z okna, kdyz sviti. Trochu zapatlane byly, ale pracka to zvladne ;-)

      Vymazat
  3. Detičky sa poriadne vybláznili :) Je super, že si našli takúto zábavu a že človek trávi čas i takýmto spôsobom a nie za PC či televízorom :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY a samozrejme budem naozaj veľmi rada, ak ťa môj blog zaujme a staneš sa odberateľom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bavilo je to hodně :-) já pro holky právě vymýšlím různé činnosti, které jsou tedy úměrné jejich věku a hlavně je zabaví :-) I když samozřejmě pohádky v TV mají také rády :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig