sobota 3. října 2015

Vyzkoušeno / spotřebováno v období červenec - září 2015

Hezký den všem,

po třech měsících jsem zde opět s již pravidelnou rubrikou spotřebovaných a vyzkoušených produktů.





Nebudu tedy zdržovat a hurá na to ;-)



Péče o vlasy

Kůra na vlasy Fructis - tuto bezoplachovou kůru mám již po několikáté a ráda se k ní vracím. Vlasy se po ní dobře rozčesávají, jsou jemné a zejména v létě, kdy je namáháte neustálým máčením ve vodě (až už slané či chlorované), udělá opravdu výbornou službu.

Lak na vlasy Fructis - tento výrobek mě nějak vyloženě neohromil, ale ani nebyl nejhorší. takový střed. Jediné, co mi u něj vadilo, byla vůně - neseděla mi a musela jsem ihned větrat, jinak mne dráždila ke kašli. 

Šampony od Loeral Professionnel mám moc ráda už několik let. Nikdy mě vyloženě nezklamaly. Musím říct, že co se působení na mé vlasy týče, tak jednotlivé typy jsou opravdu hodně rozdílné. Tento byl (z mnou vyzkoušených) zrovna ten slabší. Vlasy jsou po něm dobře umyté, krásně voní a jsou nadýchané. Jen právě ten efekt nadýchanosti nevydrží tolik jako u jiných šamponů této značky a vlasy jsou brzy "těžké".

Šampon Fructis Densify pro mne bylo velké milé překvapení. Umyté vlasy vydrží dlouho "čerstvé" , jsou jemné, nadýchané a dobře se rozčesávají. Krásně voní.

Nedávno jsem objevila výrobky Aussie. Tento šampon s vůní meruňky je výborný.Stejně jako předchozí od Garnier je i tento nádherně vonící, vlasy jsou nadýchané, krásně jemné a vydrží dlouho působit jako právě umyté. 



Deodoranty / Antiperspiranty

Bylo léto, a tak spotřeba vzrostla, i když to na této fotce nevypadá - mám totiž ještě mnoho otevřených a nevypotřebovaných výrobků. Tyto od Garnier mám asi nejradši - vyhovují mi vůní, výdrží i tím, že nezanechávají bílé stopy na oblečení



Péče o nohy

Hodně často mám problémy s tzv. nášlapy a ztvrdlou kůží na patách. V létě je to ještě horší. Zkusila jsem tedy tento krém od Schollu a super! Neříkám, že je efekt okamžitý, ale rozhodně během 3-4 dnů je rozdíl hodně znát a nohy jsou jemnější a kůže není jako kámen. Za mne super a už mám druhé balení!




Mýdla / sprchové gely

Sprchový gel od Dove je dost husté a po umytí vytváří na kůži jemný film, takže nebylo potřeba poté ani použít krém.  Má příjemnou a nevtíravou vůni. Za mne moc fajn výrobek.

Aroma Ritual od Dermacolu jsou super sprchové gely za super ceny - jednoduše stručně. V akci jsem je kolikrát koupila za cca 30,-  Krásně a intenzivně voní ;-)

Yves Rocher jsou moje srdcovky již několik let. Zkouším různé druhy a limitky (zejména ty vánoční bývají úžasné), ale k některým vůním se vracím opakovaně :-)




Dětská kosmetika

Hello Kitty jsme dostali jako dárek k jinému výrobku (přiznám se, že už nevím, k jakému). Bohužel se mi holky po něm po 4 vykoupání osypaly, takže za mne propad :-(

Hipp výrobky mám hodně ráda - hezky voní, pění, do očí neštípají a mým dětem naprosto vyhovují již od narození.




Péče o pleť

O výrobcích Ziaja jsem vám již psala samostatnou recenzi. Jsou velmi dobré a např. čistící gel s manukou mne jsem si zamilovala. Recenzi naleznete ZDE.

Odličovací tampony Balea na oči jsou pro mne naprostý propadák. Odlíčení s nimi bylo obtížné a stejně nebylo dokonalé. 

Čistící pásky Rival de Loop jsou úžasné a používám již několikáté balení. Z pórů "vytáhnou" opravdu většinu nečistot a nedráždí. 




Dekorativka

Bázi pod make - up Dermacol mám velice ráda a používám ji již několik let. Je lehká, dobře se "snáší" s krémem na obličej, nemastí, nezanáší póry. 

Pudr v kuličkách od Oriflame jsem měla už hodně dlouho, takže jsem jej nahradila novým. Je fajn jako tvářenka i bronzer (pokud máte "hnědou" verzi). 

Make- up Colortrend od Avonu jsem v minulosti (v nácti letech) hodně používala, a tak jsem jej chtěla zkusit znovu po letech. No již mne moc neuchvátil a znovu bych jej nekoupila. Na mne je příliš hutný a po nanesení na obličej jsem měla těžký pocit. 

O řasenkách Alverde a Max Faktor jsem vám psala již ZDE ;-) 

Řasenku Estyle jsem si hodně oblíbila a můžete si o ní přečíst ZDE samostatnou recenzi. 

Řasenka Essence je výborná. Cena nízká a na řasách efekt wow ;-) Doporučuji!





Jaké z těchto výrobků znáte a používáte nebo naopak, co byste mi doporučili vyzkoušet? ;-)



SHARE:

6 komentářů

  1. Odpovědi
    1. To ja taky - melounový, mandarinka a irska kava jsou nej ;-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  2. Aussie šampon teď používám taky a je docela dobrý :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me vyhovuje hodne. Ted akorat zkousim svestkovy, ten taky neni spatny, i kdyz tento z clanku mi vyhvval mozna vice ;-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  3. Sprchace dove dermacol a yr mam fakt hodne rada. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U YR se uz ted tesim na vanocni limitku :-) dekuji za komentar!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig