sobota 28. listopadu 2015

Advent přichází

Hezký večer všem,

zítra je již první adventní neděle a všude se rozsvítí svíčky na adventních věncích.
My si dnes také doma jeden (no vlastně tři) připravili, a jelikož jsou neopadavé, vcelku vydrží dětské zacházení a jsou zajímavé - tedy já z nich mám radost a líbí se mi (ano, musím se pochválit, že se výroba zdařila :-) ), tak jsem zde s návodem na výrobu.
Pokud tedy ještě věnec nemáte, tak zde je jeden tip ;-)




Mimochodem jsem si dnes uvědomila, že je to již rok, co tento blog píši a právě jeden z prvních článků byl postup výroby adventních věnců z látky - podívat se na něj můžete ZDE.
Hrozně to utíká a já jsem ráda za všechny věrné čtenáře a také za každého nového. Vím, že je mnoho mladších a zároveň již známějších blogů, ale to pro mne není důležité. Hlavní je, že vám se to, o čem píši, líbí. Děkuji a směle do dalšího roku ;-)

No a teď k tomu věnci. Mám hrozně ráda klasické věnce z jehličí, ale jelikož by mi je holky obíraly a mohly i pojídat, tak zatím volím alternativní varianty. No a víte, že se mi to začíná zamlouvat, takže kdoví, třeba u podobných zůstanu ;-) Zároveň jsem ze stejného důvodu letos nepoužila lepidlo, ale vše přivazovala, jistota je jistota a maminy mě určitě pochopí :-)



Kromě klasického korpusu si připravte klubko vlny a ozdoby podle vlastního výběru - já je pořídila v místním květinářství a v Kiku.




Obmotávání korpusu vlnou je opravdu práce zdlouhavá, a tak doporučuji uvařit si kávu, pustit TV a malá sváča také není na škodu ;-) 




A jde se na zdobení. 
Já si k tomu pustila pěkné písničky (obecně neumím moc věci vyrábět "za ticha", a tak je youtube vcelku nutný doplněk mého tvůrčího procesu).


Návrh umístění zdobená měly holky v malíku, a tak já jen plnila pokyny ;-) 





...a výsledky...?


... jeden věnec s klasickými svíčkami...


...jeden s led svíčkami (bezpečný pro holky)...


...a jeden k zavěšení na dveře.







SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig