úterý 24. listopadu 2015

Tvořivý týden

Hezké dopoledne tvořivci,

Co se událo tentokrát v mém tvoření?





Konečně jsem si udělala vlastní tvořící koutek, a tak už nebudu šicí stroj stěhovat k jídelnímu stolu ;-) Již jsem i vše otestovala a musím říct, dobrý! ;-)

Kromě nových recy potahů na polštáře, o kterých jsem Vám psala ZDE, jsem pro kamarádku šila zavinovačku, která lze použít i jako lezoucí deka, a mantinely do postýlky. Moc mě baví tato neobvyklá šedá kombinace, a tak určitě ještě nějaké výrobky do celé sady budou ;-)





SHARE:

4 komentáře

  1. Odpovědi
    1. Děkuji Ivet, mě se taky moc líbí. je to zas něco trochu jiného oproti klasickým hodně barevným látkám. Děkuji za komentář :-)

      Vymazat
  2. Moc pěkná prácička, nevím jestli bych si sama troufla něco takového ušít, hnízdečko jsem si kupovala stejně tak jako zavinovacku. Ale teď jak je malý v postýlce už akční tak by se mi líbila taková výbavička do postýlky jakože mantineli nebo nějaké zábrany na ty dřevěné šprucle. Aby se malý nepraštil třeba hlavičkou když už se umí i přetáčet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Určitě to zkuste - troufněte si :-) ono to zas tak složité není a s doma vytvořeného budete mít určitě velkou radost :)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig