pátek 18. prosince 2015

Avon BB Anew Vitale

Hezké, i když deštivé, odpoledne,

jsou dny, kdy si ráda nanesu klasický makeup a pak zase takové, kdy sáhnu po BBčku. Určitě jsem to zde již psala, můj BB favorit je Rimmel, ale i tak ráda zkouším různé novinky - zejména pokud je nějaká akce. BB Anew Vitale od Avonu byl pořízen víceméně náhodou, ale nakonec si zasloužil samostatný článek ;-)



Před asi měsícem jsem si v akci koupila toto BBčko - no koupila, zadávala jsem do objednávky kód jiného zboží, "uklikla" se a najel mi tento krém. Jasně, že je jednoduché to jen vymazat, jenže to bych nebyla já (zejména když jsem po něm již dříve pokukovala a byl v akci za asi 140,- ), abych ho tam nenechala.
Pak jsem o něm četla u holek ze Sexy Mamas a konečně ho i vyzkoušela. Pořád jsem jej totiž nechávala nerozbalený s tím, že ho třeba někomu z rodiny dám nebo tak :-)

No a výsledek (oficiální popis produktu naleznete u výrobce ZDE) ? Rimmel má u mě konkurenci, i když je každý trochu jiný :-)

Toto BBčko je super. I přes jeho hutnost se moc dobře zapracovává, na obličeji je lehký, lze ho i trochu vrstvit (ano, klasicky nečekejte nějaké obrovské krytí jako u běžného makeupu, ale pleť sjednotí hezky).
Sice trochu matuje, ale já jej ve finále stejně lehce přepudruji.
Má jemně růžový podtón, který mne osobně sedí a vyhovuje.





V hlavní roli ;-) 






Znáte jej? Jaké jsou Vaše zkušenosti? 

SHARE:

2 komentáře

  1. Zdeni, děkuji za recenzi. Příště si ho objednám až mi dojde mé BB :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač, já děkuji za komentář. Mne tohle BB moc potěšilo a ráda po něm sahám, když se mi nechce nanášet klasický makeup :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig