úterý 8. prosince 2015

Just a little bit of health

Hezké úterý všem,

v tomto počasí se nějaká ta viróza či chřipka na člověka nalepí rychlostí blesku, a tak se snažím trochu tu imunitu "nakopnout". Jak? Pokračujte ve čtení ;-)


Jelikož mám malé děti, tak se snažím náš jídelníček hodně doplňovat ovocem a zeleninou. Zejména jablka, kaki a citrusy u nás "jedou" ve velkém. Opravdu každý den dělám pro holky velkou misku ovoce ke svačině a pomalu jsem se naučila dělat jednu i pro sebe (přiznávám, že já kolikrát na to "zdravé" stravování trošičku zapomínám a svým způsobem nás dospělé šidím, no ale ne zas tak rapidně ;-) ).

Přestože jsem hlavně kafař, tak i čaj s citrónem a medem je moc fajn. Pro dospělé mohu doporučit (kromě klasického medu) zázvor v medu, je pikantnější a velice dobrý, pro děti je zase výborný rakytník v medu - na ten holkám občas chodím. 

Nezůstala jsem jen u ovoce a zeleniny a naši imunitu podporuji i klasickým Celaskonem a Chlorellou (její užívání mi opravdu hodně zlepšilo např. kvalitu vlasů, jen nečekejte výsledky za týden, já ji užívám již několik měsíců). Holkám jsem na základě doporučení koupila sirup Imuno glukan. Používají ho něco přes měsíc a snáší ho dobře. Samozřejmě, jelikož ještě zdaleka toto počasí nekončí, tak nemohu říct, zda jim sirup 100% pomáhá, to až po zimě, ale mám na něj výborné reference, tak snad....

No ale ono to samozřejmě není jen o tom, co jsem napsala výše. Nestačí jen sedět doma zavření, zobat ovocné saláty a popíjet sirupy. Díky dětem mě hodně baví procházky. Nemusíme být venku dlouho, i půl hodinka kolikrát stačí - samozřejmě podle počasí. 
A víte jak je hrozně fajn jen tak jít sbírat kaštany, šišky nebo k řece krmit kachny a labutě? Zkuste to někdy ;-) 








A jaké máte vy tipy na posílení imunity? :-) 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig