sobota 26. prosince 2015

My Elf Lips

Hezký sváteční večer,

také si užíváte stále ještě vánoční atmosféru, dárečky z pod stromečku a volné chvíle s rodinou?
Mne navštívil Elfí Ježíšek, a tak se můžete těšit na pár recenzí. Už testuji o sto šest ;-)


Jako první bych vám chtěla ukázat sadu tří rtěnek ve fixu. Jsou to první fix rtěnky, které vlastním (jak víte, tak jsem obecně více lesková a balzámová a rtěnkám teprve přicházím pořádně na chuť). 

Musím říct, že je to pro mne takové zvláštní, malovat si rty fixem (možná díky tomu, že tyto jsou opravdu hodně podobné fixkám, které mají dcerky doma na kreslení :-) ), ale po prvotních rozpacích jsem velice spokojena. Moc dobře se nanáší, rychle zasychají a jen tak je ze rtů nesetřete. Vydrží i přes jídlo či pití (je tedy potřeba sem tam trochu poupravit, ale žádná hrůza). Nerozpíjí se a nezalézají do vrásek. Co je trochu mínus je to, že nehydratují a lehce rty vysušují, takže má rada - po zaschnutí sem tam přetřete balzámem a budete spokojení ;-)

I když to byl dárek od Ježíka (děkuji svému muži ;-) ), tak pokud byste o tyto rtěnky měli zájem, naleznete je na oficiálním webu kosmetiky Elf ZDE.





Odstíny (shora dolu na fotografii):

22125 Hot Tamale
22126 Fuchsia Fusion
22124 Crison Crush


Znáte tyto nebo jiné "rtěnkofixy", jaké s nimi máte zkušenosti? 


SHARE:

2 komentáře

  1. To vypadá moc dobře, ale nic takového jsem zatím neměla možnost vyzkoušet:)
    Pinki Claire

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám také prvně a musím říct, že zpočátku to je nezvyk (jakoze si fixkou prejiždet přes pusu), ale výsledek je fajn :-) děkuji za komentář.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig