středa 30. prosince 2015

Scholl Pocket Ballerina

Hezký den holky,

zítra tu už máme Silvestr a jelikož k němu neodmyslitelně patří různé oslavy, párty atd. (i když já přiznám se budu asi v klídku sedět doma a pozorovat ohňostroj z okna), říkala jsem si, že sem dám jeden "botko-tip" pro ty, kteří nevydrží stát na vysokých podpatcích celou noc :-).




Před pár měsíci jsem u Terky na blogu vyhrála super skládací balerínky od Schollu. Za mne je to opravdu výborný nápad - nejen na party, ale i k různým příležitostem, kdy si chcete vzít vysoké podpatky, ale víte, že v nich celou noc či den nevydržíte. 
Já, i přes svou výšku 180cm, mám vyšší podpatky ráda, ale to neznamená, že bych na nich stála denně (upřímně poslední cca dva roky volím spíše botasky a nízké podpatky na denní nošení, jelikož se stal mou nedílnou součástí i mega velký duokočár pro holky :-) ), a tak když v nich někam jdu, hrozím se okamžiku, kdy už mi prsty začnou vypovídat službu a má chůze bude čím dál víc připomínat někoho, komu na nohu stoupl kůň. 
Tato "záložní" obuv je super v tom, že se vejde do kabelky a v případě nutnosti dobře poslouží. Samozřejmě nečekejte zázraky, co se pohodlnosti při chůzi na nerovném povrchu týče - botky mají dost slabou podrážku, a tak je cítit opravdu každý kamínek, ale zas není to tak hrozné. Prostě jako u klasických balerínek. Já je občas používám, když jdeme někam na návštěvu jako "přezuvky", ale hlavně si je šetřím, až půjdu zpět do práce - přesně na to přeskakování z vysokých podpadků. Určitě ještě alespoň jedny nebo dvoje časem dokoupím (odkaz na prodejce ZDE), moc se mi líbí zlatá a červená varianta. 








Znáte je, jaké doma již máte?

SHARE:

7 komentářů

  1. Tyhle botky znám, ale asi bych si je nekoupila, protože slabé podrážky jsou pro mě peklo, ale je to určitě skvělý právě pro přehoupnutí z podpatků :).
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, na celodenní noseni to neni, ale jako odpocinkova nouzovka super. A tam , kde je rovna podlaha je to pohodicka ;-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  2. Právě, na celodenní noseni to neni, ale jako odpocinkova nouzovka super. A tam , kde je rovna podlaha je to pohodicka ;-) dekuji za komentar!

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé balerínky! Jsem ráda, že ti Zdeni dobře slouží! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou super a jsem za ně moc ráda, ještě jednou dodatečně děkuji. Hodně si je šetřím právě až půjdu do práce - ať je nemám moc "okopané" ;-) Terko, děkuji za komentář! :-)

      Vymazat
  4. sú skvelé, milujem tvoje články! ♥

    sydneysleek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuji za pochvalu a podporu blogu! Přeji krásný rok 2016 :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig