pondělí 14. prosince 2015

Vánoční povídání pohádek

Hezké pondělí všem,

Vánoce se nezadržitelně blíží a o pohádky v televizi nebude určitě nouze, ale co si tak ještě k tomu nějaké pohádky poslechnout třeba u zdobení stromku?

Na webu Audioteky si vyberete určitě tu svou, ale pokud chcete být vánočně styloví, zkuste Vánoční pohádky od Zbyňka Malinského.





Komplet devíti pohádek, které namluvili Vlastimil Brodský a Petr Nárožný zaujme nejen děti, ale věřím, že i rodiče. U nás doma jsou v posledních dnech u holek hodně populární a třeba takovou pohádku o tom, Jak se vánočka dala pojistit proti připálení nebo Jak to bylo s jedličkou a červeným ptáčkem si ráda opakovaně poslechnu i já.
I když (nebo možná právě proto) jsou pohádky už starší, tak neztrácejí na svém kouzlu a při jejich poslechu se vrátíte do dětských let. Nevím, který z hlasů bych upřednostnila více, protože každá pohádka je namluvena osobitě a ten daný hlas (ať už pana Brodského či pana Nárožného) jí prostě sedí.

Velice děkuji Audiotece za poskytnutí audionahrávky. Pokud vás zaujala, naleznete ji (spolu s poslechovou ukázkou) ZDE.







Jaké pohádky máte o Vánocích rádi?


SHARE:

2 komentáře

  1. ahoj, Vaše hodnocení jsme zveřejnili na Facebooku na stránkách "Recenze knih a audioknih". Pokud máte zájem, můžete tam přispívat pravidelně, Vaše hodnocení vždy zveřejníme na Timeline. Správce stránek Honza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, super, moc děkuji. Pokusím se to i sama vkládat na Váš FB - přidaný už jej mám, tak snad nebudu zapomínat :-) Děkuji za komentář.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig