středa 3. února 2016

Mňamózní Karibik

Hezkou středu,

jestli vymýšlíte, co si dnes upečete za dobrotu, tak mám pro vás návrh. Je to jednoduché, rychlé a moc dobré. Navíc díky kokosům a pomerančům se jedná o velice zajímavou variaci chutí ;-)





Tentokrát se koláč skládá z korpusu, pomerančové marmelády a šlehačky.


Těsto na korpus je jednoduché. Potřebujete smíchat:

2 vejce
Půl hrnku cukru
4 lžíce oleje
Půl hrnku mléka
1 hrnek mouky
Půl hrnku kokosu
Půl hrnku kakaa
Půl balení kypřícího prášku





Upečený a zchladlý korpus potřete pomerančovou marmeládou (já použila domácí, o které jsem vám psala ZDE).



A jako "čepičku" dejte  na vrch vyšlehanou šlehačku.







Dobrou chuť!

Žádné komentáře:

Okomentovat