úterý 9. února 2016

Sleek Obsession

Hezké odpoledne, krásky,

myslím, že každá z nás má nějaké kosmetické (tedy teď mluvím hlavně o dekorativce) oblíbence, ke kterým se vrací nebo dokupuje nové a nové kousky.

Já mám takto moc ráda výrobky od Estyle, Makeup Revolution a nově od Sleek. A právě o Sleek tu dnes běží ;-)




Ano, přiznávám, že Sleek mají v mém kosmetickém koutku zastoupení jen co se paletek týče, a tak nemohu za všechny jejich výrobky dát ruku do ohně. Ale rozhodně se do budoucna nebráním  rozšiřovat jimi svou kosmetickou sbírku.

První paletku - Candy, jsem si pořídila v blogsale u I love makeup. Je to má první, a když to vezmu do důsledků asi i jediná, hodně barevná paletka. A ihned od prvního dne mne nadchla. Těch barevných možností a kombinací. Ta pigmentace...a co teprve výdrž! No láska na první pohled ;-)




Nečekala jsem dlouho a začala pátrat na Dekorativce po dalších kouscích - opět paletkách, protože prostě těch stínů a barviček není nikdy dost.
Musím mimochodem  říct, že nakupování na tomto e-shopu mám hodně ráda. Mají slušný výběr i ceny a nikdy se mi nestalo, že by se mi kosmetika při přepravě nějak poškodila. Takže pokud někdo neznáte, tak tip ode mě ;-)


A jelikož nejsem troškař, tak jsem zakoupila paletky hned dvě - Vintage Romance a Garden of Eden. Nemohla jsem se jednoduše rozhodnout, které barvy bych chtěla více :-) Opět, jako při Candy paletce, se jedná o hodně kvalitní, máslovitější stíny, se kterými se dobře pracuje (jako abych jen nechválila, tak přiznávám, že některé trochu práší, ale pokud budete do oka "vťupkávat", tak je problém vyřešen) a které dlouho vydrží - používám s bází a celý den vydrží téměř beze změny.











Paletky v akci - ten, kdo mne sleduje pravidelně na Instagramu, tak už tato líčení v minulosti viděl, ale já si je stejně neodpustila sem dát jako názornou ukázku, jak krásně vypadají "sleekačky" v reálu ;-)

Candy





Vintage Romance






Garden of Eden









Co vy a paletky Sleek? Znáte je, vlastníte, jaký na ně máte názor?


SHARE:

8 komentářů

  1. Welcome in my life.
    Do Sleek paletek jsem se zamilovala asi tak před rokem a od té doby jsem stihla nasbírat celkem asi 5 paletek + jedny krémové metalické + další dvě jsem si teď objednala z bazaru. Ale ty krémové metalické a paletku primerů nedoporučuju, mají špatnou výdrž. Možná by drželi s nějakým dobrým primerem anebo lidi s lepšími víčky by měli větší štěstí než já, ale moje oči je prostě nezvládly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je právě objevila nedávno a mám zatím jen tyto tři a ty mi tedy sedí výborně :-) Jako podklad mám báze od Elf, Jordana a nebo od Avonu a drží opravdu celý den. Ale mne se tedy zas tolik víčka nemastí, tak možná to je i tím. Určitě ještě nějaké časem pořídím ;-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
    2. Primer od Avonu i od Elfu jsem zkoušela a nevydržel to. Možná že teď ten nový od ArtDeco je udrží... snad.

      Vymazat
    3. Aha, tak ono každému vyhovuje něco jiného. Mne po nich stíny drží celý den :-)

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi líbí asi ta Vintage Romance, ale Sleek mají opravdu hezké paletky.. V budoucnu bych si chtěla i nějakou od nich pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nějak nemohu říct, která se mi líbí nejvíce. Ale tedy slabost mám pro Candy, protože ta růžová v ní je TOP :-) děkuji za komentář :-)

      Vymazat
  3. Ta první se mi barevně moc nelíbí, ale ty další dvě vypadají docela dobře! Nějakou už konečně musím zkusit :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se právě ta Candy hrozně líbí - s ní se člověk barevně vyřádí a má z těch všech nejkrásnější růžovou :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig