čtvrtek 24. března 2016

Akce "Hladké léto" začíná

Hezké odpoledne, dámy,

sice tomu počasí ještě neodpovídá, ale brzy nastane doba, kdy začneme vystavovat nožky a každý den sahat po žiletkách, vosku, cukrové pastě..., aby se dosáhlo dokonalé hladkosti. To vážně neexistuje nějaký trvalejší způsob?




Před pár lety jsem byla v jednom pražském salonu na IPL a výsledek byl opravdu super. Jenže! Po porodu chloupky začaly růst znovu. A co si budeme povídat, procedura to nebyla levná a já ji pořád odsouvala. Před nějakým časem jsem si začala všímat, že existují i IPL epilátory na domácí použití a dost o nějakém uvažovala.

Nyní již očekávám každým dnem balíček s přístrojem Panasonic ES-WH80-P803. Ráda bych tímto poděkovala společnosti Panasonic za poskytnutí přístroje k vyzkoušení.
Jsem opravdu velice zvědavá, protože dle popisu by se mělo jednat o velice zajímavou "pomůcku".
Použití by mělo být bezpečné, jednoduché a světlo má bránit opětovnému růstu chloupků. Pokud vás výrobek také zaujal, více informací naleznete na oficiální webu společnosti Panasonic.

zdroj: http://www.panasonic.com/cz


No a proč Vám o něm píši již nyní? IPL je "na delší dobu", chloupky nezmizí ze dne na den, ale o to by měl být výsledek trvalejší. Zahajuji tedy akci "Hladké léto" a průběžně vám budu v krátkých zmínkách na blogu, Instagramu či Facebooku ukazovat testování zmíněného přístroje. Ať víte, do čeho jdete, pokud se pro něj také rozhodnete.
Pokud máte nějaké otázky k přístroji a jeho použití, určitě mi napište zde do komentářů a já se pokusím na vše dostatečně odpovědět v rámci následujících příspěvků.

Takže se brzy můžete těšit na další pokračování tohoto článku ;-)

zdroj: http://www.panasonic.com/cz


zdroj: http://www.panasonic.com/cz

Máte s podobnými epilátory zkušenosti? Co mi můžete doporučit za tipy při používání? 
SHARE:

2 komentáře

  1. Nemám s takýmito epilátormi žiadne skúsenosti, strašne sa bojím tej bolesti :D inak pekný článok ☺
    Bibiána Navrátil's Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že to tak velká bolest nebude. V salonu to také šlo vydržet a to to bylo silnější určitě ;-) Moc děkuji za pochvalu a komentář! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig