středa 2. března 2016

Novinky v make-up šuplíku: Únor

Hezké odpoledne, krásky,

tento měsíc jsem těch "šminkovních" novinek pořídila sice více, ale bohužel jsem nestíhala vše vyzkoušet, Proto tedy za únor bude jen pár kousků a v březnu se můžete těšit nejen na zbytek, ale i na samostatné recenze ;-)



Takže nebudu napínat a jdeme na to ;-)


O "řasence" na obočí od W7 za 69,- jsem vám psala v pondělí, takže můžete kouknout na samostatnou recenzi ZDE.



Dermacol Devilash bylo pro mne velké překvapení a po této řasence sahám poslední dobou víceméně denně. Více si o ní přečtete ZDE.



Estyle Long Vitality lesk na rty jsem dostala k nákupu u Estyle zdarma. Již jeden odstín tohoto lesku mám a je výborný. Moc hezká pigmentace i výdrž (samozřejmě jídlo nebo větší pití bez újmy nepřežije). Dobře hydratuje. 




Estyle Blusher Finish Touch  - to je malá tvářenka za málo peněz, která na mne ale hodně zapůsobila. Ostatně, podívejte se ZDE.




Korektor Affinitone od Maybelline jsem zakoupila v akci za asi 70,- v drogerii Rossmann a jsem z něj docela nadšená. 
Přiznávám, že naštěstí nemám zrovna problematickou pleť, a tak řeším sem tam nějaký pupínek, který tento korektor zakryje velice dobře a i dlouho vydrží. Primárně jsem jej ale kupovala kvůli tmavým kruhům pod očima, které tedy skryje dobře a na dlouhou dobu - stačí pak jen lehce zapudrovat a celý den se nehne. ;-) 

Do budoucna bych chtěla ještě vyzkoušet Camouflage od Catrice, který je hodně vychvalovaný, ale prozatím jsem nad míru spokojená s tímto. 





Rtěnka Colortrend od Avonu tedy bohužel nic moc.  Je máslovitější, takže rty moc nevysušuje, což je plus ale zároveň ani moc dlouho nevydrží. Rovnoměrné nanesení je také docela dřina. Takže za mne bohužel více ne, i když třeba při nějakém líčení ji asi použiji, aby jen tak neležela v šuplíku... 



Matné mono stíny od Estyle jsem pořídila v akci za 29,- Jsou výborné! Krásná pigmentace, práší minimálně (hodně záleží na použitém štětci), dobře se s nimi pracuje a vydrží na oku celý den. Na to jak jsem paletková, tak tyto "monky" budu používat asi často ;-) 






Rtěnka Avon a Mono stíny Estyle v akci ;-) 




A jaké novinky se v únoru zabydlely u vás? ;-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig