neděle 13. března 2016

Tvořivý týden #11

Hezkou neděli, tvořivci,

jakpak jste trávili tento víkend? Já se dala do šití jedné tašky a rovnou se musím přiznat, že z výsledku mám hroznou radost. Ale pěkně po pořádku... :-)





Opět jsme "sovičkovali". Za tento týden vzniklo 12 soviček - na fotografiích už nejsou všechny, postupně jsem některé již rozdala. Hrozně mě baví a přijdou mi i jako super dárek, když jdu někam na návštěvu, kde jsou malé děti. A jelikož se blíží setkání s holkami (a jejich dětmi), se kterými se znám díky mému dlouhému pobytu v nemocnici U Apolináře, tak každé z dětí si odnese sovičku ;-)





Další z šitých kousků byla šminktaštička "na přání" s motivem Paříže - mimochodem, tato látka mne naprosto nadchla a lituji, že jsem koupila jen malý kus. No asi časem dokoupím... ;-)




No a teď k tašce, kterou jsem zmínila na začátku článku. Hodně dlouho jsem  si plánovala, jak si ušiji nějakou "nákupku", až se budu vracet do práce. Takovou, do které se mi vejde blok, notebook a  nějaká ta svačina (nebo naopak nákup pořízený cestou z práce). Pořád jsem si říkala, jak ještě se šitím vydržím, ale znáte to... když mne to popadne, tak chytnu nůžky, špendlíky a div nezavařím stroj. Opravdu jsem z výsledku nadšená - ano, musím se pochválit. A také musím velice poděkovat za vaše reakce na FB a Instagramu - moc děkuji, opravdu si toho vážím!








Hezký zbytek neděle!  ;-) 


SHARE:

4 komentáře

  1. Teda, takhle šikovná teda nejsem. Šiju, ale jen z donucení. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Si naozaj šiknovná. Tie sovičky sú také milučké :)
    Bibiána Navrátil's Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig