pátek 22. dubna 2016

W7 paletka: In the night

Hezký pátek, krásky,

je to již nějaký ten týden, o jsem si na Dekorativce, pořídila paletku In the night od W7. Vcelku dlouho jsem ji "šetřila", ale konečně už nadešel čas a já ji také začala pořádně používat. No a o svůj názor na ni neošidím ani vás ;-)





In the night je druhou paletkou od W7 v mé mini sbírce. Má vcelku velký (možná až moc) kovový obal, který se mi ale hodně líbí. Přijde mi neotřelý a svým způsobem mi připomíná penál, který jsem vlastnila na vysoké. Takže vlastně trochu i vzpomínka na má "mladá léta" :-)

A jak jsou na tom stíny jako takové?
Mají velice dobrou pigmentaci a střední prášivost - je to stín od stínu a doporučuji "vťupkávat". Moc se mi líbí barevné složení paletky, jde si s ní opravdu vyhrát na mnoho různých způsobů a vždy s jiným výsledkem. Při použití báze stíny vydrží na očích téměř beze změny skoro celý den..

 Za cenu 219,- si tedy pořízením této paletky rozšíříte svou make-up základnu o moc fajn kousek. Za mne ANO ;-)





V akci:








Znáte paletky od W7? Máte již nějakou doma?

SHARE:

4 komentáře

  1. Tuto paletku jsem chtěla vždycky vyzkoušet, ale ještě se na ni nedostalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já neodolala a je moc fajn :-) až budeš mít možnost, určitě ji zkus ;-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. U nás mají tyhle paletky v jedné drogerce, ale bez testerů, takže nic :D navíc ta prodavačka byla děsně protivná a to znamená, že já tam už nikdy nevkročím :D
    Každopádně jinak se mi ta paletka líbí - má moc hezké barvy, i když nevím, jestli bych ji dostatečně využila.. Škoda, že jsi tam nedala i swatche, ty by mě zajímaly nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, na swatche jsem tentokrát nějak zapomněla. Ale za cca týden bude novinkový článek za březen, tak je tam dám ;-) Ony ty barvy jdou hezky kombinovat, takže myslím, že využití má veliké :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig