pátek 27. května 2016

Já a pořádek v kabelce? Ano,už slyším ten smích...

Hezký pátek holky,

dnes mám pro vás tip na fajn e-shop s dárky.Před časem jsem jej objevila díky kamarádce a musím se přiznat, že jsem byla hodně potěšená, když mne zároveň z e-shopu oslovili s možností spolupráce.

Pokud tedy neznáte Obchod s dárky, tak pokračujte ve čtení ;-)


Hledáte originální dárek nebo třeba také jen nějakou "blbůstku", co potěší? Tak musím říct, že zde toho mají opravdu hodně.
Já přemýšlela dlouho, co zvolím, protože v sobě tu maminu dvojčat jednoduše nezapřu, a tak se první rozhlížím po hračkách pro holky. V dětské kategorii se mi třeba hodně líbila hrací podložka, ale na tu už jsou holky přeci jen větší. I když pro někoho s menšími dětmi by to mohlo být zajímavé.

Nakonec jsem si tedy řekla, že si pořídím něco praktického a vybrala jsem si organizér do kabelky. Hodně mne na něj navedlo jedno video od Lu, které jsem před časem viděla, protože i když mám různé "tašky do tašky", tak jsem byla zvědavá, jak dlouho by mi vydržel pořádek s podobným organizérem.



V balení jsou dva kusy - jeden větší a jeden menší. Jelikož upřednostňuji, zejména do práce, větší kabelky (když nepočítám menší crossbody na každodenní procházky či výlety s dětmi), ponechala jsem si ten větší a druhý věnovala mamce ;-)




Samozřejmě, jako každá ženská, ráda střídám několik kabelek, a tak je to přendavání věcí z jedné do druhé vždy na delší dobu. Musím říct, že i když jsem za poslední dobu ten počet nutných předmětů v kabelkách vcelku zredukovala, tak s organizérem je ten přesun otázkou chviličky. Takže za mne super. Jen bych uvítala nějaká menší ucha na organizéru pro lepší manipulaci.

Sice mám organizér v kabelce prozatím jen pár dní, ale již jsem si jej postupně vcelku slušně "vybavila" a i ten pořádek se mi v něm daří docela udržet. :-)




Pokud si chcete kabelku trochu "porovnat" určitě se do e-shopu podívejte. Organizér stojí 219,- (tedy 2 ks v 1 balíčku), má spoustu malých kapsiček a uprostřed jednu velkou, vrchní část je možno stáhnout a tak přizpůsobit "na míru" vaší kabelce. Tento konkrétní se nabízí ve dvou barevných variantách a naleznete jej ZDE.

Velice tímto také děkuji e-shopu Obchod s dárky za zaslání organizéru. 



A jak udržujete pořádek v kabelce vy? :-)


SHARE:

2 komentáře

  1. Video od Lu som tiež pozerala a uvažujem nad organizérom, žiaľ kabelky mám veľké asi len dve, ostatné sú taká "medium" veľkosť, tak som stále na vážkach či kúpiť či nie :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten menší organizér by do střední kabelky myslím šel. Určitě budou i obecně různé velikosti. Za mne super užitečný nápad ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig