pátek 20. května 2016

Na Naked vlně

Pěkný pátek děvčata,

možná si ještě některá z vás pamatuje na můj Wish list. Pár věcí jsem si již splnila a jednu z "položek"  si užívám v posledních dnech :-)




Díky blogsale u I love makeup jsem si splnila jednu věc, o které jsem si říkala, že ji chci a musím jednou zkusit. Už prostě jen ze zvědavosti :-) Ale to jednou znamenalo, až mi nebude líto dát vcelku nemalou finanční částku za jeden kosmetický výrobek. Ano, je vám to již jasné, mluvím o paletce od Urban Decay.





A tak ji mám už několik dní doma a co myslíte? Správně, jsem okouzlena. Mohlo by se zdát, že Naked bude po chvíli nudit, ale těch možných kombinací a variant je vcelku hodně. Takže toho se opravdu nebojím.





Samozřejmě toto není taková ta klasická recenze, protože o paletkách UD bylo napsáno už mnoho, jejich kvalita je notoricky známá a já se již díky vyzkoušení mohu také řadit mezi ty, které tvrdí "Ano, je to prostě NĚCO". Jen jsem vám ji musela ukázat :-) Ne, trochu s nadsázkou, samozřejmě. Budu opakovat mnoho holek přede mnou, když řeknu, že pigmentace i výdrž jsou naprosto úžasné. Barvy jsou jasné a oko rozzáří nebo jak bych to popsala. Práší minimálně.





Takže ANO, jsem ráda, že ji mám a doufám, že jednou si ještě nějakou Urbanku pořídím.

Ale holky, pokud byste najednou začaly smutnit, že si ji nemůžete dovolit, tak hlavně "v klidu". Když to řeknu na rovinu, jde jen o kosmetiku. Samozřejmě, řekla bych, že u paletek UD, ať je cena vyšší, tak je ta kvalita znát. Ale zase to neznamená, že levné paletky budou špatné nebo nedosahovat takových kvalit.
Shrnu-li to: Urbanka je můj nový miláááášek, ale stejně tak zůstávám také věrná Sleekačkám, Rose od Gabrielly Salvete, Makeup Revolution a Estyle paletkám.

A ještě pár fotek v akci :-)









Co říkáte na paletky UD, máte nějakou doma?



SHARE:

10 komentářů

  1. Je to nádhera a také bych ji samozřejmě ráda měla. Ale dřív si chci koupit paletku Too faced
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je hodně věcí, co by si člověk takto rád pořídil, ale chce to si říct, že není nutné je mít hned a když si počkáme,našetříme..., tak z nich máme o to větší radost. Od Too faced bych take rada časem nějakou - no nějakou, pokukuji po bonbonkové :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Krásný, úplně čtu tvojí radost 😊 Já bych ráda zainvestovala do lepší pečující kosmetiku, z dekorativky mě upřímně aktuálně nic moc neláká. Ale to přejde na podzim, kdy ve mně potřeba maskování vzrůstá, přímoúměrně s touhou po slunci... To zas budu áchat nad paletkama... Jaro rovná se zběsilé nákupy cvičebních pomůcek a bot na běhání 😎 Tak ať nakedka dlouho baví, měj se krásně, j.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu krasná (a hrozně návyková) :-) mám z ní moc radost. Já achám celoročne. Nějaké cvičební snahy mne prozatím opustily - stačí mi běhání okolo holek, to je občas efektivnější, jak fitko :-) Děkuji za komentář a měj se moc hezky! :-)

      Vymazat
  3. Tak to první líčení je úplně mazec, ta ti teda pasuje, ty modré oči jak ti to vytáhne a ty linky, perfektní!!!
    Určitě si s ní dlouuuho vyhraješ. Koukám, že ten tmavej stín cestou rozbily, hmm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji děkuji :-) Ten stín je jen krapet v růžku odloupnutý, takže nevadí, drží a je v pohodě použitelný ;-). Mě hrozně baví ta možnost různých kombinací a pořád je to takové elegantní. Prostě, když nemám náladu na moc barviček (to jinak sahám po Sleekačce - taky od Tebe ;-) ) Já s těma linkama pořád bojuji - jeden den super a říkám si "jo, už mi to jde" a druhý den bych do toho .... :-D ale je to fakt hodně o cviku, a tak cvičím, cvičím ;-)

      Vymazat
  4. Krásná paletka, ty odstíny jsou moc pěkné a líčení s ní je dokonalost!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde to s ní opravdu krásně, až pomalu samo. Stačí jen trochu "ťupnout" a výsledek super :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig