pondělí 30. května 2016

Tvořivý týden #21

Pěkně tvořivé pondělí,

mám velkou radost, že Vás tyto články baví - tedy podle ohlasů z posledních dní. O to víc mě to popohání k tomu vymýšlet stále něco nového nebo prostě "jen" vyrábět.





Jelikož si trochu předělávám pracovnu - no "trochu" je slabé slovo, protože ji vlastně dělám úplně novou, tak toho šití teď tolik nebylo. I když se nám doma ukázaly dva noví bulánci. Ti u nás tedy nezůstanou a poputují ke dvěma holčičkám, které v květnu slavily narozeniny ;-) Doufám, že se budou holkám líbit ;-)


Asi je naprosto jasné, kdo u nás rozhoduje o barevnosti Bulánků :-)










Také mi dorazila příze, ze které chci udělat holkám lehké letní svetříky. V sobotu jsem začala s prvním kruhovým svetříkem. Když jsem v půl dvanácté v noci měla cca polovinu hotovou, byla jsem vcelku nadšená, jenže....druhý den ráno se mi to prostě nezdálo a nelíbilo. Nebylo to ono. Ta příze je nádherně batikovaná a kvůli kruhovému efektu to ale tolik nevyniklo, takže jsem vše rozpárala a začala s klasickým svetříkem. Snad vám jej brzy ukáži - samozřejmě až budu mít hotové oba kusy, protože každá příze je barevně trošku jiná. Ale tedy ukázat vám je musím již nyní ;-)






Takže vzhůru do dalšího tvořivého týdne ;-)

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig