pátek 17. června 2016

Dermacol řasenka Angelash, ano nebo ne?

Pěkný pátek dámy,

také u vás skoro celý den prší? Já si řekla, že toto je přesně ten den a počasí, kdy článek na blogu bude fajn ;-)

Tentokrát jsem se zaměřila na relativně novou řasenku od Dermacolu - Angelash. Vzhledem k docela velkému množství negativních ohlasů na ni, jsem byla opravdu zvědavá :-)





Přiznám se, že mi doma ležela nějaký ten týden. Ne že bych se bála ji vyzkoušet, ale hodně jsem si oblíbila její kolegyni Devilash, po které sahám opravdu často, a tak jsem si ji stále "schovávala" na později.

Poslední týden jsem již ale neodolala a poctivě ji každý den zkoušela.

A jaký je tedy tedy můj názor. Zařadím se mezi ty, kteří tvrdili, že je to hrůza?



Popravdě, nepřijde mi jako zas až tak vyloženě "marná". Uznávám, že to chce trochu práce, ale výsledek tak špatný není.



Kartáček má řasenka zahnutý a zůstává na něm docela dost barvy, takže je potřeba jej pořádně otřít. Po prvním přetření řas je mám lehce poslepované, ale když je párkrát kartáčkem pročešu, konečný efekt je vcelku pěkný.




Musím uznat, že řasy jsou dobře zvýrazněné, řasenka drží celý den, nedrolí se či neobtiskává. V tomto je plus.

Celkově s ní nejsem nespokojená a používat ji budu dál, i když přiznávám, že Dermacol umí i lepší řasenky. Např. na v úvodu zmíněnou Devilash tato prostě nemá ;-)



Už jste ji vyzkoušeli? Jaký na ni máte názor?

SHARE:

10 komentářů

  1. Delsi dobu sleduji vas blog a liceni...Koukam ze mate rovne rasy jako ja..zkousela jste trvalou na rasy nebo kulmu na rasy? Zadna rasenka mi zatim rasy nahoru nenatocila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dříve jsem vždycky jednou za 4-5 měsíců chodila na trvalou na řasy a super. Teď jsem to poslední rok a půl zanedbávala, ale přemýšlím, že se k tomu vrátím. To bylo jediné, co mi ty mé řasy opravdu natočilo na dlouhou dobu. Jen tedy po ránu jsem ty řasy měla jakoby "krepaté", ale stačilo při omývání obličeje dát více vody a hned se zase pěkně "zakulatily" ;-)

      Vymazat
  2. Nevim, neznám, nemám v plánu, ale to líčení je naprostá bomba! Jsi strašně šikovná. Mmch, moje top dermacol řasenka je imperialka. Trošku jsem s ní zápasila, ale teď ji miluju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Hrozně mě potěšila. Pořád se učím, aby to líčení nějak vypadalo a vím, že to není dokonalé, ale přiznám, že už jsem ve fázi, kdy se tolik nestydím ho ukázat. Z čehož i já mám radost :-) Za mne topka od Dermacolu zůstává opravdu ta Devilash.

      Vymazat
  3. Já chci zrovna zkusit tu Devilash, tak uvidím, jaká bude :) pěkný článek
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě je to zatím nej nej řasenka a to nejen od Dermacolu ;-)

      Vymazat
  4. Mě by teda nevyhovoval ten štěteček, ale přijde mi, že ti vykouzlila krásné řasy :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On jak je prohnutý a opravdu na něm zůstává dost barvy, tak je to líčení takové pracnější, ale také mi ten výsledek příjde hezký. Na to jak na ní hodně nadávají, tak já jsem vcelku spokojená :-)

      Vymazat
  5. Chtěla jsem tu Angel lash vyzkoušet, ale pak jsem si přečetla právě ty negativní recenze, ale asi to je, jak to kmu sedne :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, každému sedí něco jiného. Neříkám, že je tato vyloženě super, ale řasy s trochou práce udělá pěkné (alespoň mě), ale kdybych si znovu vybírala, tak sáhnu po Devilash, tu mám odzkoušenou a oproti této mi sedí o hodně více ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig