čtvrtek 30. června 2016

Konturovací paletka Gabriella Salvete

Pěkný čtvrtek, dámy,

sice poslední dny dost bojuji s technikou, a tak je to psaní takové výživnější, ale ani to mě neodradilo a jsem zde s novou recenzí ;-)




Musím se přiznat, že konturovací paletce od Gabriella Salvete jsem se dlouho bránila. Ne že bych nevěřila, že bude fajn, ale mám podobnou od Makeup Revolution, a tak jsem si říkala, že je zbytečné si ji pořizovat.
Jééénže, i vzhledem k naprosté nadšenosti z paletky očních stínů Rose, jsem prostě neodolala a nakonec si ji i tak pořídila. A co myslíte?

No pokud sem tam nějaké ty recenzní články na kosmetiku čtete, tak vám určitě neuniklo, že tato paletka je super a všichni si ji chválí (tedy alespoň v článcích, které jsem já četla). Ani já nebudu výjimkou. Ona je opravdu úžasná!
Navíc nakonec, i když mi to zprvu tak nepřišlo, jsou ty odstíny lehce jiné oproti MUR, a tak je mohu střídat :-)


Barvy jsou opravdu pěkně pigmentované, takže stačí jen "ťupnout" štětcem a na tváři vám vydrží celý den - a to i rozjasňovač, který od jiných značek tolik nevydrží. Nebojím se ho přirovnat kvalitou i výdrží k mému oblíbenci od theBalm. Ovšem cenově je samozřejmě výhodnější - celá paletka stojí necelé 200,- 

Hodně se mi líbí odstín tvářenky - jemná, nepříliš růžová barva, tak akorát a myslím, že bude slušet většině odstínům pleti. 



 V akci celé trio :-)






Už jste ji vyzkoušeli? Co říkáte? Za mne je to jen a jen chvála! :-) 



SHARE:

2 komentáře

  1. Ja paletku mam a jsem velmi prekvapena vydrzi a barvami, ktere pasuji snad kazdemu👍👍👍

    Andreablog®

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak, dalsi super vyrobek, co se GS opravdu povedl :]

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig