sobota 11. června 2016

Letní Šusu výbavička + SOUTĚŽ

Hezké sobotní odpoledne, holky,

také se rády fintíte? No jejej, že se ptám, co? Asi jako každá a v závislosti na situaci. Co mě ale hodně baví jsou drdoly "ala rozcuch zamotanec". A protože holky samozřejmě často chtějí učesat jako mamka, tak je potřeba jim jejich jemné vlásky zkrotit nejenom gumičkou, ale použít i nějakou tu sponku či čelenku. Samozřejmě zdobenou.  A tak se stalo, že jsme před pár týdny objevila Šušu.
Tedy já o těchto výrobcích slyšela již dříve, ale to byly holky ještě malé na podobné ozdobičky. Ale teď nastal ten správný čas... :-)





V prvé řadě, pokud jste o Šušu ještě nikdy neslyšeli (a já tomu moc nevěřím), tak určitě koukněte na web www.ellas.cz .





Já první sponky zakoupila ve Človíčkově v Litoměřicích, ale když jsem poté zavítala na web, to teprve nastalo to správné nadšení. Krásné výrobky, originály, které jsou i cenově dobře dostupné.Nevěděla jsem, co objednat dříve. tolik nádherných kousků, nakonec jsem pobrala pár sponek a také dvě čelenky - samozřejmě podobné, i když každou trochu jinou ;-)
Mohu vám říci, že to rozhodně nebyl poslední nákup. Balíček, který mi domů přišel, byl nádherný. Holky si ihned začaly vše rozebírat a já jen tak tak stačila vše vyfotit ještě "na kartičkách" - oproti tomu snaha vyfotit sponečky v "akci", tedy ve vlasech, jednoduše neklapla, protože díky nadšení , jakmile se začnou zdobit, mi opravdu chvíli nepostojí na místě (no ne že někdy by moc v klidu byly, ale to už je jiná... :-) )





Každý den si holky ráno vybírají, jakou sponku zvolí a často chtějí i čelenku. I když mají sponky ve vlasech celý den a rozhodně je nešetří (vzájemné tahání, strkání hlavy do písku na pískovišti...), tak mají super výdrž a hrubší dětské zacházení na nich není vůbec znát. To je pro mne velké plus.




Mimochodem, na e-shopu naleznete také různé drobnosti -balzámy na rty, pilníky na nehty, washi pásky... A právě těm já neodolala. Jak jinak, než sovičkové a do růžova  ;-)



A jelikož jsem ze Šušu opravdu nadšená (nepřeháním, když se přiznám, že i já uvažuji o nějaké pěkné čelence či sponce jen pro sebe, abych nebyla nucena na ně holkám chodit), rozhodla jsem se, povzbuzená svou kamarádkou, oslovit přímo jejich výrobkyni - paní Stanislavu Viazanicu. Je to velice milá mladá žena, která je sama maminkou malé princezny, a i přes to dokázala, že jde být aktivní, neustrnout na místě a rozjet vlastní podnik. Já si moc takových ženských vážím, to už určitě víte, pokud více můj blog a sociální sítě sledujete, a tak jsem byla opravdu velice potěšená, když slovo dalo slovo a paní Stáňa mi pro vás věnovala krásný balíček svých výrobků do soutěže. Velice ji za to touto cestou děkuji. Věřím, že i vás tím potěším a zasoutěžíte si.

POZOR SOUTĚŽ! 

Pravidla jsou klasická a jednoduchá ;-)

1. Měli byste být čtenářem mého blogu - sledovat jej přes FB, Instagram, GFC...
2. Napište mi, co říkáte na Šušu, který výrobek se vám líbí nejvíce a jaký vám na jejich e-shopu naopak třeba chybí. A nezapomeňte zanechat na sebe e-mail, ať vím, kam v případě výhry psát ;-)
3. Soutěž končí 26.6. Následující den vyberu jednoho výherce.

A abyste věděli, o co soutěžíte, řekla jsem si, že vám vše vyfotím ;-)




Nad touto čelenkou jsem se hooodně dlouho rozplývala a do budoucna plánuji její nákup. Je prostě božská!





Takže hodně štěstí a mějte se "šušuózně" ;-) 
SHARE:

20 komentářů

  1. Ahoj Zdeni,
    se starsi dcerou jsme zasedli k webu. Kaja se moc libi. Musim konstatovat ze jsem se hooodne rozplyvala. Budu holkam objednavat kazde jednu celenku.Plusem je rozumne ceny vc. postovneho.
    Klido bych uvitala pro vetsi paradnice i nejakou tu ozdobu na krk.
    Zdeni,dekuji za tip!
    iveta198666@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1. (iIsta) + 2. (FB) Ivet, není zač. Jsem ráda, že se líbí. U nás doma opravdu teď jiné sponky nejedou. To samé čelenky. Jsou nádherné! :-)

      Vymazat
  2. GFC: Lenka Ďurčeková
    lenla.durcekova@gmail.com
    Musím sa priznať, že doteraz som o Šušu nepočula, ale tie ich washi pásky a čelenky sú naozaj krásne. :) Hoci... niektoré ich výrobky sú podľa mňa až veľmi gýčové, ale tak, každému sa páči niečo iné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 3. Mě se ty věcičky moc líbí, hlavně když si vezmu, že je to pro malé parádnice. Prostě zase něco jiného, handmade a pro rozveselení dne :-)

      Vymazat
  3. Jej, krasne, skoda, ze dceri uz bude 8😝
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 4 (Insta), 5. (FB) věř mi, že i jí by se to líbilo, i když už je to slečna. Je to zase něco trochu jiného a i já si už vybírám pro sebe nějakou sponečku a čelenku :-)

      Vymazat
  4. Děkuju za článek, paradnice mám dvě, tak si budu držet palce 😊 Šušu znám, dokonce už něco doma máme, ale už je to nějaký ten pátek, tak jdu studovat eshop a dokoupime, celenky jsou prostě ach-muj-boze. Mail jaresova.jirina@gmail.com, insta jirina.j. Hezký zbytek neděle 😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 6. Přesně tak, já nad nimi taky "aaachám". Jsou to nádherné věci, takže přeji hodně štěstí! :-)

      Vymazat
  5. FB Markéta Králová
    macu@seznam.cz
    Mě se moc moc líbí tahle šedo-růžová kombinace. Tenhle obchůdek jsem zatím neznala. Naše Karolínka "pěstuje" taky dlouhý háro, takže sponky a čelenky a gumičky všeho druhu se u nás válí na každém rohu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 7. Určitě doporučuji na web kouknout. Ty věcičky jsou nádherné - však je to vidět i ze soutěžních kousků :-)

      Vymazat
  6. FB Markéta Králová
    macu@seznam.cz
    Mě se moc moc líbí tahle šedo-růžová kombinace. Tenhle obchůdek jsem zatím neznala. Naše Karolínka "pěstuje" taky dlouhý háro, takže sponky a čelenky a gumičky všeho druhu se u nás válí na každém rohu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. GFC a Instagram Petra Francová
    pp.artep@seznam.cz

    Mám dvě holčičky, takže tyto tipy a soutěže jsou nejlepší ;) Paní má krásný obchůdek a můj obdiv, jak to stíhá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 9., 10. Přesně, a já moc ráda takovéto šikovné ručičky ukazuji. Zejména když je to česká handmade výrova :-)

      Vymazat
  8. Možná vás překvapím, ale o Šušu jsem orpavdu ještě neslyšela.... Kžadopádně z webu jsem nadšená jak já, tak moje mladší sestra, která už si podomlouvala, co všechno by chtěla objednat ke svým blížícím se narozeninám :D
    Mě úplně nadchly opravdu jednoduché a praktické čelenkovníčky a sponkovníčky (sponky se u nás moc často ztrácejí a kolikrát je najdeme i tam, kde bychom to nečekali :D). A ty washi pásky....

    G+ Klára K
    tvorilka97@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 11. Ono je těch krásných věcí na eshopu hrozně moc, tak se nedivím, že sestra si udělala téměř seznam, co ? :-) Ty sponkovníčky jsem už také okukovala, ale pořád jsem rozhodnutá udělat holkám jeden šitý, tak zatím odolávám ;-)

      Vymazat
  9. FB Veronika Ka
    instagram verun333
    verun33ka@seznam.cz
    ty věci jsou krásné, neteři se strašně líbily ty sponečky, tak uvidíme, pokud vyhrajeme, jinak ji je určitě objednám :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky Zdeni..

    predem chci opozdene poprat vse nejlepsi k svatecku a co muze nejvic clovek cloveku prat je pevne zdravi...

    Soutez a darecky jako vzdy - dokonalost sama...

    Moje neterinky by se urcite potesily, jsou to male paradnice a mozna by to nejdriv zkusily na me, jelikoz mam dlouhe vlasy a vzdy me chteji cesat...

    Ale jinak sedo-ruzovou kombinaci znam, sama ji nosim a jednou bych v teto kombinaci mela zarizeny i detsky pokoj.. Jelikoz si preji holcicku... Snad se panu domacimu povede :-D

    Jinak na eshop jsem koukala, je opravdu velmi dobre udelany, prehledny a tak se mi to libi..
    Treba:
    http://www.ellas.cz/celenka-ruzickove-srdce-malinova-d8.htm

    Nebo:
    http://www.ellas.cz/celenka-maslicka-srdickova-d198.htm

    Nebo:
    http://www.ellas.cz/Balzam-na-rty-dortik-d246.htm

    GFC: Ve Mu
    FB: Veronika Muniková
    v.e.r.d.a@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 14. Moc děkuji za přání i pochvalu soutěží. Snažím se vybírat to, co se líbí mě a říkám si, že se to bude líbit i mým čtenářkám ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig