středa 8. června 2016

Novinky v make-up šuplíku: Květen

Hezkou středu, dámy,

také máte pocit, že ten čas tak rychle utíká? Já si až včera uvědomila, že květen proběhl opravdu jak lusknutím prstu. No a protože je již nový měsíc, chtělo by to menší opáčko z dekorativky ;-)




Musím říct, že v květnu se mi sice kosmetická sbírka docela rozrostla, ale ne vše jsem stíhala odzkoušet. A já vám samozřejmě ukáži jen to, co jsem již "otestila"... :-)



Mimochodem, pár kousků mi přišlo také v Beauty Boxu, na článek můžete kouknout ZDE.

A teď již ta slíbená malá ukázka :-) 



Naked od Urban Decay... myslím, že je vám asi jasné, jak moc mě líčení s ní baví. Ostatně jsem této paletce věnovala i samostatný článek ZDE.


Paletka od UD je z Blogsale od I love makeup a jako dárek jsem od Ilovika dostala také rtěnku v tužce od Essence a oční stíny v tužce od Flormar

Rtěnka je moc fajn. Má vcelku dlouhou výdrž, dobře se nanáší a má velice zajímavou barvu - pro mne sice trochu odvážnější, takže se ji musím "naučit nosit" , ale však já tu odvahu seberu ;-) 

Co se stínů týče, tak super! Dříve jsem podobné výrobky používala hodně, ale poslední dobou vůbec, a tak jsem byla velice zvědavá, jak se mi s nimi bude pracovat. A povím vám, že moc dobře :-) Jsou máslovitější, dobře se na víčko chytají i roztírají. Já je používám pod tmavší stíny na vystínování až pod obočí a vydrží bez hnutí celý den. 



S podobnými houbičkami se poslední dobou snad roztrhl pytel. Ani já jsem neodolala a zkusila jednu pořídit od Oriflame (mimochodem jedna je také v soutěžním balíčku). A výsledek? Není špatná, to opravdu ne, něco lehčího (jemnější makeup, BB krém) se nanášel docela dobře, ale já jsem stále více štětcová :-) 


Paletka z limitky od Essence není vůbec "marná". Přiznávám, že jsem si ji koupila zprvu zejména kvůli tomu, že se mi prostě líbila "na pohled". Ale nelituji. Ano, stíny nejsou tolik pigmentované (zejména, když jsem chvíli před její koupí pořídila Naked UD, se to poté hůře porovnává - člověk je více přísný), ale při použití vhodného štětečku je i to líčení s ní velice hezké a decentní.


 Druhým kouskem z limitky od Essence je tvářenka. Jak vidíte na fotografii, je také pěkně "koukatelná", navíc je ale hlavně dobře použitelná - má velice slušnou pigmentaci, krásnou barvu a vydrží na tváři většinu dne.  Pokud na ni narazíte a s koupí budete váhat, tak za mne ji rozhodně doporučuji! :-)


Také pár nových štětců jsem pořídila do výbavy:


Štětce PLH mám hodně ráda a 100% mi vyhovují. Tentokrát jsem vyzkoušela na make-up, konturování a na oční stíny. Jsou nádherné nejen vzhledem, ale i příjemné na obličeji. Ten na konturování je sice o něco drsnější oproti ostatním kouskům z master řady, co mám, ale to může být i velikou hustotou v kombinaci s krátkým chlupem. 


Dalším přírůstkem je štětec na make-up od Real Techniques. Když jsem jej rozbalila, trochu mne zarazilo, že je vcelku malý, a tak jsem si nebyla jistá, jak dobře se mi s ním bude pracovat. Jako špatný není a ráda po něm sáhnu, je hezky jemný a dostatečně hustý, ale upřímně ... prostě musíte více "šmudlat", abyste make-up dobře zapracovali.









A zbylé kousky zase příští měsíc... :-)

Jak se rozrostla vaše kosmetická sbírka za poslední týdny? 

SHARE:

10 komentářů

  1. Hezké 😊 Zaujaly mě PLH štětce, mám jeden a váhám, zda sbírku rozšířit o další lovely hairáky nebo vzít RT. Tak zatim je čas. Já se teď mazlím s Rose. Paletek mám dost, essence, clarinse, e style, tarte.. Ale vybrat si jednu, nechám si Gabriellu. Takže taky super koupě. A ty rtěnko tužky od essence, to jsem přesně hledala, jsou moc fajn :) Díky za článek..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač, já moc děkuji za komentář. Já mám PLH hodně ráda a vyhovují mi. I když třeba na makeup radeji ve finále sáhnu přeci jen po Hakuru. Ale zas to záleží na tom, jaký makeup dávám. ;-) Jojo, GS paletka Rose se hrozně moc povedla. Tu mám také moc ráda!

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta tvářenka je rozkošná, moc pěkná, Essence tady ty věci umí, dodat jim šmrnc:) Já stále váhám zda jít do té limitované sady PLH štětců, prvně se mi líbily ty bílé, ta bílá sada, teď ta černá. Ale bojím se, jak mají prý hodně jemný chlup, že budou moc ohebné..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Essence prostě umí chytit dívčí oko - nebo u mě to tak funguje :-) Třeba tahle paletka z limitky? Já si říkala, jak ji nepotřebuji, ale když ona má motiv té vlny a pletení...no to bylo něco na mě.A ve finále není špatná. No o tvářence nemluvě :-) Mě se hodně z PLH štětců líbí ta bílá řada obecně, z ní si rozhodně nemůžu stěžovat na ten veliký štětec na pudr, na tvářenku a pak mám tulipánkový. Všechny tři jsou hodně husté a nepříjde mi, že by se moc ohýbaly (jakoby více než je zdrávo), ale třeba tenhle konturovací je oproti nim naopak takový hrubší nebo jak to říct. žádná hrůza ale prostě v porovnání s ostatními z řady je to znát. A i ty "zmenšeniny" klasických tvarů jsou krásně jemné a dobře použitelné. takže myslím, že i ta limitka nebude nějak špatná a víceméně bych usuzovala, že bude vycházet z té klasické bíle sady. ale nevím no.
      Ještě někdy musím zkusit nějaký ten Zoeva štětec. Tam už mám také vyhlídnuto :-D

      Vymazat
  4. Ta tvářenka je Essence je krásná
    Beauty by K. - zapoj se do soutěže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid? A má nádhernou barvu. Fakt se mi hooodně líbí!:-)

      Vymazat
  5. Krasne nove kousky :-) Ja si naposledy udelala radost rasenkou od TheBalm :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tedy,tak to je hezká radost :-) A jaká je? Já mám od TheBalm hrozně ráda rozjasňovač ;-)

      Vymazat
  6. Krasne nove kousky :-) Ja si naposledy udelala radost rasenkou od TheBalm :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig