úterý 28. června 2016

Tvořivý týden #25

Pěkný úterní večer, tvořivci,

konečně to vypadá, že se mi snad počítač umoudřil a prozatím (snad) funguje. Takže honem honem, ať vám ukáži, co jsem za minulý týden vytvořila ;-)



Na háček a vlnu se mi teď trochu práší, ale o to více rozjíždím šicí stroj. Jen tedy nyní mám pro milovníky bulánků smutnou zprávu - ten tento týden nebyl žádný. Ale tentokrát jsem se zase vrátila k nákupkám. 

Mimochodem, čím dál více mne baví fotit nejenom hotové výrobky, ale i tvořící proces. Takže těch fotek v těchto článcích přibývá. Snad vás nebudu nudit - případně pište ;-) 


Tááákže prvním kouskem byla má nová taška na notebook do práce. Samozřejmě, že mám klasickou brašnu, ale ta je tedy asi dvakrát těžší než samotný počítač a navíc není prostě tak stylová :-)








Nad tou látkou prostě ooochám :-)


Dále jsem jako dárky pro mé blízké dělala dvě nákupky v kombinaci s koženkou. 



Menší nákupka - spíše crossbody taška, ale doplněná bavlněnou nákupkou. Jednoduše stylová sada vyrobená z další z úžasných látek. Mimochodem, pokud byste také takové chtěli, tak doporučuji na Fleru prodejce Ppett ;-)













Nemohu si pomoci, ale tento typ motivů na látkách mne nikdy asi nepřestane nudit. Nikdy neuděláte stejný kousek dvakrát. A v tom je právě to handmade kouzlo... :-) 


Bavlněné nákupky - tentokrát dva druhy (podle umístění ucha na nošení) jsem dělala stylem "ala igelitka". Čili velikostně odpovídají klasické igelitové tašce, jsou ale oboustranné (můžete měnit podle nálady) a  vydrží vám dlouho ;-)  





Přistihuji se, že pokud poslední dobou uvažuji nad koupí nějakého šitého doplňku, rozmýšlím se nejdříve, zda nejsem schopná si jej ušít sama. I tak to bylo v případě podsedáků na zahradní židle. Stačilo jen trochu látky, vatelínu, gumy a trpělivosti. A mohu se pyšnit zahradní výbavou v AE stylu ;-) 


V mé dílničce se také rodí Onbagy, které můžete pořídit na webu Duomamas. Vím, že vám neustále slibuji článek (a on bude), tak jen pár ukázek ;-) 



Na začátku každého týdne víceméně nevím, co vše budu tvořit. Ano, mám sem tam nějaké konkrétní objednávky, ale mnoho věcí vzniká spontánně a často z hodiny na hodinu. Mě toto tvoření moc baví, a tak hurá do dalšího tvořivého týdne... :-)




SHARE:

4 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig