čtvrtek 28. července 2016

Makeup Revolution: Paletka tvářenek Sugar and Spice

Pěkný čtvrtek, krásky,

tak jsem si řekla, že je již na čase vám ukázat paletku osmi tvářenek od mé oblíbené značky Makeup Revolution. Přeci jen jí mám už nějaký ten pátek doma.... :-)




 Ano, tvářenek nemám zrovna málo, ale snažím se vybírat si takové odstíny, které doma ještě nemám - i když občas je ten rozdíl na první pohled nepatrný, nebo u kterých si jsem víceméně hned jistá, že mi "sednou"  :-)

No a možnost pořídit si rovnou osm barevných variant v jednom? Inu, to bych nebyla já...



A jaká tedy tato paletka je?

Já si vybrala variantu Sugar and Spice, u které jsem věděla, že využijí většinu barviček. Trochu jsem váhala s tou "perleťově" růžovou, ale nakonec i ta je moc fajn.

Celkově je paletka hodně povedená, pimentace je opravdu velmi  dobrá a je potřeba tvářenky nanášet opatrně s rozvahou, abyste nebyly jak z malované pohádky :-)



Snažila jsem se vám je zde nafotit na reálném světle a i se mi to vcelku povedlo. Horní řada mi přijde o něco méně pigmentovaná oproti té spodní - je tedy světlejší. ale i tak to není vůbec špatné. Naopak.

Ty odstíny do hněda jsou super jako bronzer či na lehké konturování a růžovější dodají šmrnc. Ta nejsvětlejší je pak velmi pěkná jako rozjasňovač. Ale opravdu stačí jen malinko "ťupnout".




A pokud bych měla říct, který ten odstín se mi líbí nejvíce a který mi (alespoň podle mne) nejvíce sluší. Inu, krásná je ta růžová, kterou jsem vám označila, ale pokud ji lehce smícháte ještě s tou "oranžovou", pak máte postaráno o opravdu velice pěkný výsledek.



Za mne tedy veliké ANO celé paletce ;-)




Na jaké tvářenky nedáte dopustit vy? Co nějaké tipy ;-) 



SHARE:

8 komentářů

  1. Tak tato paletka vypadá opravdu úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem dlouhou dobu používala Avoňáckou, teď jsem zamilovaná do tvářenky z konturovací paletky GS, ale tato paletka vypadá super. Hlavně se mi líbí, že si můžeš namíchat originální barvu, která ti bude sedět👍

    Andreablog®

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta z GS je moc fajn, mám ji také ráda, ale ráda ty tvářenky obecně střídám, takže tohle je taková třešnička ;-)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Pokud o nějaké podobné uvažuješ, tak tuto určitě doporučuji :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig