pondělí 11. července 2016

Novinky v make-up šuplíku: červen

Pěkné odpoledne, krásky,

ty měsíce tak rychle letí a sotva jsem dopsala novinkový článek za květen, tak už je na čase sem dát červnové shrnutí :-)

No nebudu lhát, moc mě to baví, když ty přírůstky vidím pohromadě, takže jdeme na to :-)


Tak čím bychom mohli začít.

Angelash od Dermacol, řasenka, na kterou jsem viděla hodně negativních ohlasů a která u mne ale nedopadla zas až tak nejhůře. Psala jsem vám o ní ZDE



Rtěnka od Revlonu Colorburst  105 Demure Reservée byla docela náhodná koupě a musím říct, že mě hrozně překvapila. Má vcelku dobrou výdrž, nerozpíjí se mi, je máslovitější (ale tak akorát) a hodně ráda po ni sahám. Navíc ta barva? Tak ta je pro mne TOP!




GS konturovací paletka je jedním z výrobků, který bych ráda nazvala jako "must have". Samozřejmě vám ho nemohu vnucovat, ale royumíme si... ;-) Koukněte na recenzi ZDE.


Výrobky od Makeup Revolution mám hodně ráda, to jste si asi všimli, a tak bylo jen otázkou času, kdy tu svou mini sbírku rozšířím.


Prvním MUR kouskem je paletka Redemption Palette Romantic Smoked. Dobrá pigmentace a velice slušná výdrž, to mi přijde pro tyto paletky samozřejmé a cenově (do 200,-) je považuji za opravdu podařené stylem "hodně hudby za málo peněz".

Ještě uvažuji, zda pro paletku neudělám samostatný článek s ukázkou líčení, tak uvidíme. Co byste řekli, chcete? :-)



Druhým MURákem je rozjasňovač v srdíčku Goddess of Love.  Já mám toto balení velmi ráda, i když, že by výrobek příliš bránilo, to zas ne. Ale uznejte sami - nádhera. Je vcelku dost dobře pigmentovaný, takže pro přirozený vzhled stačí nanést jen maličko. Výdrží je malinko horší ve srovnání s mou oblíbenou TheBalm Mary Lou, ale od těch cca 7-16 vám vydrží vcelku bez problému.





Tak toto konturovací duo od Loreal mne tedy docela dost zklamalo. Já normálně upřednostňuji pudrové výrobky, co se konturování týče, ale říkala jsem si, že toto by mohlo být dobré. A tedy neříkám, že vyloženě není (našla jsem na internetu hodně pochval), ale mne přijde, že musí opravdu hodně a pracně zapracovávat, abych neměla fleky a konturování působilo přirozeně.


Ještě jeden MUR kousek - málem bych na paletku tvářenek zapomněla... A víte co? Já vám na ní udělám ještě samostatnou recenzi. Ta si to prostě zaslouží ;-) 


Healthy mix od Bourjois mne hodně mile překvapil. Já si pořídila už trochu "tmavší" odstín na léto a teď mi sedí naprosto perfektně. Řekla bych, že kryje středně, dobře sjednocuje pleť a je pěkně lehký - vůbec nemám pocit masky apod. vydrží mi po zapudrování celý den. Takže super.


Pak ještě jeden "kosmeticky nekosmetický" výrobek, opět od MUR - tuhé mýdlo na štětce. Do teď jsem používala hlavně dětské mýdlo či šampon na jejich čištění a vždy bylo vše v pořádku, ale když jsem zahlédla toto, prostě jsem to chtěla zkusit (zjednodušeně - už nevím kde jsem viděla to před nějakým časem vychvalovat, tak jsem jej "musela" mít také). Určitě není špatné, ale že bych v něm viděla nějaký obrovský rozdíl oproti zmíněným dětským mýdlům? To zase ne. Hodně mi tedy vyhovuje ta forma tuhého balení v kelímku, ta je za mne opravdu plusová :-)

A jak jste kosmeticky nakupovali v červnu vy? :-)





SHARE:

2 komentáře

  1. Paletka GS je moje láska nejmilovanější a nedám na ni dopustit💘💘💘 stačí už jen řasenka a lesk a letní look hotový👍

    Andreablog®

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak. A na vecer Rose od GS na oci nebo nejaka Sleekacka a jse se na mejdan ;-) jako GS u me ted opravdu boduje!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig