neděle 3. července 2016

Ponožkový pes? Věc naprosto nutná

Pěkné nedělní dopoledne,

Přesně před týdnem jsme u nás nechali zapnuté Déčko (rodiče jistě znají) většinu dne a na jaký pořad jsme to narazili? Ano, tušíte správně - i podle názvu článku, na pořad o tvoření s dětmi.

No přála bych vám vidět, jak to během vteřiny v našem obývacím pokoji vypadalo...




Dříve jsem obdobné pořady vcelku vítala. Je to super inspirace. Postupně jsem je ale přestala vyhledávat. Ne cíleně,  ale i bez nich tvoříme docela dost a holky se zapojují podle nálady.
O to větší bylo mé překvapení z nadšenoati nad pořadem, ve kterém ukazovali, jak z ponožek vytvořit psa.
Rozhodla jsem se,  jako spravná matka :-) , že je v jejich tvořicím zájmu podpořím a pomohu...



Naprostou nutností bylo zaprvé vytahat ze šuplíku všechny ponožky a vybrat ty pro vytvoření psa vhodné. Zatímco holky upřednostňovaly nové a minimálně nošené, já jim vnucovala ty starší, ze kterých už odrostly (do své šatny jsem jim přístup rovnou zakázala...:-) ). Nebudu lhát, byla to vcelku emotivní výměna názorů :-)

Když už jsme měly ponožkové jasno, vyndala jsem vatelinové kuličky a šlo se plnit. Já tedy jen koukala a holky vse zvládly samotné.



Po naplněni jednotlivých částí jsem už nastoupila já s jehlou (jakožto pomocník)a podle pokynů začala přišívat. Sice jsem si myslela, jak nožičky "vymazlíme" a z látky vystříháme, ale hlavní slovo řeklo "NE".

Jako posledni jsme na psí obličejíky daly knoflíky - jako oči a čumáček, a hotovo.





Nakonec to nevypadá tak zle, co říkáte? A proč tento článek vlastně píši? Říkala jsem si, že toto je fajn DIY, které zvládne s malou pomoci vytvořit i dvou a půl leté dítě ;-)


 
SHARE:

2 komentáře

  1. Wau, my by jsme mohli mit takovych psiku doma i milion, ale kazdeho s jinou nozickou🐕🐕🐕 nekdo nam totiz vzdycky ukradne tu druhou do paru😝😝😝

    Andreablog®

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo, takoveho sotecka, co krade ponozky doma mame take :] urcite zkuste tvorit doma take, je to sranda :]

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig