středa 20. července 2016

Tak trochu jiná laboratoř

Pěknou středu, holky,

pokud sledujete můj Facebook, tak víte, že jsem se chystala do Roudnice na Farmářské trhy s dost jasným cílem - podívat se na Čokoládovou laboratoř. A že to to byla opravdu moc příjemná a hlavně chuťově výborná podívaná...


Přiznávám bez mučení, že jsem schopná sníst tabulku čokolády během deseti minut a bez výčitek . No necpu se jí denně, samozřejmě, ale jsou období, kdy se jí párkrát za týden na zoubek (ehm celofán ) podívám. Ale zpětně si pak říkám, že si ji ani tolik vlastně nevychutnám.

Pokud ale mám možnost ochutnat něco čokoládově "lepšího", nikdy neodmítnu.
Do teď vzpomínám (a hrozně mě mrzí, že již nemám fotografie), jak jsem dostala od rodiny k narozeninám krásný historický automobil vyrobený z belgické čokolády. Byl nádherný, až mi bylo líto se do něj zakousnout, ale když už jsem se odhodlala....hmmm...lahoda.



Proto, když jsem měla možnost zase něco mňamózního zkusit, neváhala jsem ;-) U stánku mne přivítala velice milá paní, ihned nabízela ochutnávku holkám i mne (holky jsou po mne, takže sice hrály stydlivky, ale čokoládku si daly moc rády :-) ) a vysvětlovala, z čeho se který výrobek skládá. Bože, vše tak nádherně vonělo. A vzhledově? No musela jsem vám to samozřejmě vyfotit, protože i ten pohled stál za to. 






Já si nakonec domu odnesla čokoládové placičky na dřívku a čtyři kousky lanýžů.




Čokoláda byla chuťově výborná, ale lanýže...super úžasné. Je to zase něco jiného, neobvyklého a mohu vřele doporučit. A do budoucna bych určitě ráda zavítala i do kamenné Čokoládové laboratoře. A kdybych si mohla vybrat jen jeden dva druhy, tak určitě sáhnu po kávových a levandulových. Ty jsou za mne totiž ty nej! :-)
















Už jste někde tuto laboratoř potkali? Co na jejich čokoládu říkáte?

SHARE:

2 komentáře

  1. Název je to krásný a bonbonky vypadají fantasticky! Pěkný článek.:)
    BLOG Corculum♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony nejenom vypadaji, ale hlavne ta chut...hmmm. uzasne! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig