čtvrtek 14. července 2016

Ze dna koše #3

Pěkný čtvrteční večer,

také u vás byla včera večer taková bouřka a lijavec? Já odolala pokušení zalézt pod deku a nic nedělat a rozhodla se dopsat tento spotřební článek, který už pro vás pár dní smolím, i když ho tedy nakonec publikuji až nyní :-)

Stejně jako novinkové články, tak i tyto spotřební mne hodně baví. Mám štěstí, že mám zatím ty prázdné obaly kam dávat, a tak určitě další články tohoto typu i nadále budou... Jste rádi? :-)



Takže můžeme začít.


Gely, mýdla, prostě sprcháče... myslím, že těch se v každé rodině spotřebuje obrovské množství, a tak je člověk může zkoušet, měnit a nalézat nové a nové.
 
Jak bych v rychlosti zhodnotila ty u nás spotřebované?
 
Kokosový od Nivey se mi hodně líbil pro svou vůni a pro takový ten pocit "po namazání lehkým krémem".
 
Avon zimní limitka. O ní jsem tu již jednou psala. Prostě nádhera. Jen teď k létu se už tolik tou vůní nehodila, ale nevadí :-) Jsem zvědavá, co bude příští zimu.
 
O Johnsons mýdlu s "gumídkovou" vůní jsem vám psala ZDE
 
Sprchový olej od Saloosu mne sice hodně zaujal, ale přišlo mi, že abych měla pocit umytí, tak jsem jej spotřebovala na jednou docela dost. Takže byl rychle pryč...
 
Sprchové gely od BU? Hmmm, nádherná vůně.
 


 
Rituals pěna na mytí pro mne byla novinka z Beauty boxu. A je tedy opravdu něco! Moc mě bavila a až na ní někde narazím, tak ji určitě znovu koupím. 

 Stejně tak i Pamper me od Bourjois. Krásná vůně a úžasná pěna. Navíc ta vůně na těle vydrží opravdu dlouho. Do tohoto sprcháče jsem se jednoduše zamilovala na první umytí :-)
 
 

 S přípravky na vlasy jsem příliš neexperimentovala. I když...

V minulém článku jsem vám ukazovala barvu od Schwarzkopf. Ten efekt, co vytvořila se mi docela líbil a chtěla jsem zkusit fialovou variantu... No nevím, jestli mám až moc tmavé vlasy (neřekla bych), ale ten rozdíl po nabarvení byl minimální.Smůla no...

Šampóny Toni and Guy jsou tak vychvalované, že jsem je musela také zkusit. Nejdříve jsem si říkala "jako dobrý, ale za tu cenu zase žádný zázrak".  Jenže po delším používání (přiznávám, že ale ty šampony střídám) jsem to přehodnotila. Vlasy jsou po něm opravdu lepší a docela tvárnější. Navíc bych řekla, že svěží vydrží déle.

Aussie šamponům zůstávám ale i tak věrná, stejně tak jako nepřestávám holkám kupovat šampon od Hipp. Prostě naše domácí stálice :-) 

Lak na vlasy od Aussie mi také přišel vcelku dobrý. Jako žádný zázrak ale nic hrozného  I když pomalu se asi vrátím stejně k "mému" Elnettu.... :-)

Kůra ve spreji od Elseve mne tedy popravdě moc nezaujala. Vlasy mi šly po ní dobře rozčesat, ale to je asi tak vše. Bohužel pocit, že bych měla vlasy pevnější či vyživenější se bohužel nedostavil.

Stejně tak je u mne ve finále hodně velkým propadákem suchý šampon od Aussie...


 
...oproti tomu "sucháč" od Batiste je jasná topka. Mimochodem, o suchých šamponech si přečtěte ZDE.


 
 
Nějak se mi podařilo vyhodit obaly od 2 Garnier deodorantů, ale o nich jsem zde psala už několikrát, tak myslím, že nevadí.

Nivea sice nemá dělat na oblečení skvrny, ale řeknu vám, že s tím tak úplně souhlasit nemohu. Já ty tmavé věci flekaté bohužel měla docela dost :-( Ale jinak moc hezky voní a výdrž také není špatná.

Mám hodně ráda také spreje na nohy - i když častěji než na nohy samotné je stříkám do bot na osvěžení po celodenním nošení. Tyto dva od Avonu mám již y loňska a ten melounový voněl opravdu nádherně!

Garnier micelárky...na Insta jsem vám dávala tu žlutou, která mi bohužel nevyhovuje, na kterou ale já osobně nedám dopustit, to je tato zelená - perfektně mi odličuje, pleť nedráždí a má hezkou jemnou vůni.
 

O spreji Belcura jste si mohli přečíst ZDE.

Taktéž o krémech Nutraefects od Avonu ZDE a ZDE- mimochodem ten modrý? Ten je za mne nej i po vypotřebování celého balení :-)

Pomocník při péči o pleť, co se mi hodně líbil, to je konjak houbička. I po dlouhé době používání stále nevypadá "jetě", ale říkám si, že nebudu příliš překračovat doporučenou dobu používání. Také té jsem věnovala samostatný článek ZDE.

O Kiehl ´s jsem vám psala v článku o Beauty boxu. V něm jsem zmínila i Sérum od Lancome, které je úžasné! O honě méně mi již ale vyhovovala emulze ze stejné řady, od které mi přišel na vyžádání vzorek. Pleť mne po ní lehce svědila, takže jsem se s ní po cca 4 dnech rozloučila...

Oční gel od Ziaja je super! Mrkněte na článek ZDE.

V Douglasu jsem si pořídila japonskou masku na obličej. Na zkoušku a není vůbec špatná! Pleť byla hezky vyživená, rozjasněná a taková "šťavnatá". Jediné malé mínus bylo, že mi y obličeje až moc stékala.

 
Maska na obličej ze Sephory? Stejně jako výše uvedená z Douglasu působí na můj obličej naprosto luxusně. a když bych si měla vybrat, tak radši tuto, protože ta se mi právě tolik neroztékala a po dobu působení byla opravdu na obličeji :-) 


Reveal od Hale Berry jsem měla asi 3 roky, neb jsem ji zapomněla v jedné kabelce, kterou jsem dlouhou dobu nenosila. Nevím, jestli se ještě prodává, ale pokud máte rádi jemnější ženské vůně, které nejsou vtíravé, tak toto je to pravé :-)
 
Avon krém na kůžičku okolo nehtů je také moje stálice již několik let. Fajn výrobek, který je dle mě takový základ při péči o ruce.
 
Rival de Loop pásky jsem zde již několikrát představovala a stále jim jsem věrná.



Výrobky na této fotografii jsme vám na blogu již ukazovala samostatně  a i hodně používala na "My makeup today" fotografiích. Takže se asi nemusím příliš rozepisovat. Jen si proste neodpustí, vychválit do nebes BBčko od Avonu a Devilash od Dermacolu. Za mne výrobky, které se opravdu hooooodně povedlzy a ráda se k nim budu vracet.


Tentokrát mám v rámci dětské kosmetiky menší bonus.

Na otestování jsem od webu Prodeti.cz dostala vlhčené ubrousky značky Smile. Ještě jednou tímto děkuji za zaslání.
Každá z maminek si určitě vždycky najde "ty své", které vyhovují jí a hlavně mimču. Já to nemám jinak, ale přesto ráda sem tam zaexperimentuji a zkusím něco nového. Nejčastěji používám Ubrousky od Baby dream a od Pampers. Ty mám odzkoušené a nedám na ně dopustit a mohu tedy porovnat (samozřejmě za ty tři roky jsem vyzkoušela těch značek daleko daleko více.).
A jak tedy u nás prošly ubrousky Smile? Shrnu-li to, tak všechny tři varianty jsou tak akorát vlhčené - nejsou suché a ani z nich ta "voda" neteče. Jsou jemné a 100% splňují to, k čemu jsou určené.
Občas se těmi ubrousky (tedy obecně) i odličuji a to ne všechny ten make-up zvládnou dobře odstranit. No tyto s ním problém vůbec neměly, takže pokud potřebujete do kabelky takovou odličovací "nouzovku", tak mohu mini balení těchto doporučit. Jinak ještě k tomu "nejslabším"  a to jsou ubrousky s olivovým olejem. Ne že by funkčně byly špatné, naopak. ale mě prostě nevoněly... Mají opravdu velmi lehký "olivový" nádech, který mi neseděl. Takže to bude hodně o vkusu jednotlivce. Zbylé dvě varianty mají naopak vůni velmi příjemnou - nevtíravou, jemnou.
No a samozřejmě nedráždily pokožku holkám ani mne - to by jinak letěly do koše bez milosti :-)


 
 
Co vy na tyto výrobky? Máte, znáte, zkusíte? :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig