čtvrtek 4. srpna 2016

Maybelline: The Blushed Nudes

Pěkný čtvrtek krásky,

kolikrát si říkám, jak další paletka bude "ta barevná", ale nějak pokaždé zase skončím u nude barev. Ne, nepovažuji je za nudné a jde s nimi i hezky kouzlit, ale víte jak, no... :-)





Před pár týdny mi do sbírky přistála paletka The Blushed Nudes od Maybelline. Musím uznat, že na první pohled se mi moc líbila. Ale jak to je na pohled druhý, třetí...?


Mám hodně ráda takovéto typy balení, kde "okénkem" vidíte, jaké barvy paletka má. Přijde mi to hodně praktické, byť se může jednat o maličkost. 


Paletka se skládá z 12 odstínů, které jsou velice hezky nakombinované. Nechybí jemně světlý, který ráda používám do vnitřního koutku na projasnění a pod obočí. Stejně tak nechybí tmavší odstíny, kterými ráda kouzlím lehce kouřové líčení. 



Co mě trochu mrzí, je větší prášivost a pigmentace. Sice takto na prstech - a cíleně jsem vybrala tmavou, světlé a zlatou barvu, to vypadá, že je hodně dobrá, ale na oku už to tak slavné není. Neříkám, že je vyloženě špatná, ale spíše tak "střed". 

Výdrž na oku naopak ale není špatná vůbec, neslévá se mi a vydrží většinu dne. Což je fajn. 


V akci:




Celkově bych řekla, že se jedná o slušnou paletku, ale zase žádný wow efekt z ní nemám. Pokud máte možnost, jako já, ji sehnat v akci levněji, zkuste, ale za mne mohu říct, že v drogerii naleznete i lepší paletky. 


Máte tuto paletku doma? Co na ni říkáte?
SHARE:

2 komentáře

  1. Super kosmetická recenze. Taky píšu svůj blog o kosmetice. Zkuste se podívat sem!
    http://kosmetickakarolina.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu a pozvánku. Ráda na blog kouknu. :-ú

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig