pátek 2. září 2016

Tvořivý týden #33

Pěknou páteční večer, tvořivci,

minulý týden jsem tento pravidelníček vynechala, a tak má  pro vás dnes vcelku dost ukázek. I když jak se to vezme. Jste zvědaví? Tak jdeme na to... :-)

Konečně jsem dokončila svetříky pro holky. Hurááá! To byl také ten důvod, proč jsem chvíli s Tvořivým týdnem čekala - chtěla jsem mít prostě hotové oba, Nezdá se to, protože jsem je tvořila klasickými jednoduchými a dvojitými sloupky bez zdobení, ale i tak mi tvorba jednoho trvala cca 5 dní (no, večerů u TV...)



Také si občas nosíte do práce menší krabičku s obědem či svačinou? Já kvůli tomu nechtěla vyndavat velkou nákupku, a tak jsme si ušila jednu mini. A druhou jsem ušila pro kamarádku ;-) 



A nezůstalo jen u mini velikostí. I těch klasických a kabelek AE style Smile pár vzniklo. Látková květina samozřejmě nemůže chybět.




Jedna látka na dvakrát položená a co to udělá, že? :-) 




Začala nám škola a školka, a tak bylo ještě potřeba doladit pro školkáčka výbavu - kromě modrého pytlíku bude moci "frajeřit" s novým kapsářem na ramínko ;-) 



Kamarádka potřebovala dva potahy na polštářky. Barva ji byla jedno, a tak jsme je sovičkově sjednotila, ale druhou stranu jsem vždy udělala lehce jinou. 



Peněženka, svačina a nějaká ta drobnost? Na to přesně bude sloužit tento taškobatoh. Hodně mě tyto taškobatohy baví, protože je to zase "něco jiného" a mají šmrnc. 





Přiznám se, že já osobně mám největší radost ze svetříků. To byla po delší háčkovací pauze docela výzva, co se povedla. Inu, už se chystám na objednávku dalších přízí...

Co na to vše říkáte? :-)






SHARE:

4 komentáře

  1. MOc se mi líbí ten tmavší svetřík, protože je tlumenější. A ten poslední batůžek :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten růžový světřík je nádherný. Líbí se m ity přechody barev.
    A ta látka s lístečky...prostě úžasná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :-) A přitom ta látka s lístečky je původem na závěsy :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig