pondělí 12. září 2016

Tvořivý týden #34

Pěkné pondělí, tvořivci,

léto se poslední dny činí a ani u nás doma tvoření nestálo jen tak bez povšimnutí. A také mám jednu novinku, chcete vědět víc? 
Tak určitě čtěte dále ;-)


Nechci to protahovat, a tak se s vámi o tu novinku ihned podělím - i když pokud mne sledujete na Facebooku, tak už ji vlastně víte. Přihlásila jsem se na akci pořádanou maminkami z Odoleny Vody - Bleší trh. Jedná se o první bazárek, kde je možné prodávat oblečení (či různé drobnosti) po sobě a hlavně po dětech, kterého se kdy takto zúčastním. A s pořadatelkou jsem se domluvila, že vystavím i nějaké věci z mé dílny. Už se na to moc těším a jsem zároveň lehce nervózní. No asi mne chápete...A pokud byste se chtěli přidat, přijít podívat a třeba mne i lehce podpořit, tak můžete 1,10. zavítat do  prostor diskotéky Santa Maria v Odoleně Vodě. Pro bližší info koukněte ZDE.

A abych nevyšla ze cviku, tak jsem samozřejmě lehce tvořila.


Mám prvních pár bulánků skladem pro Fler. A již plánuji další ;-)









O jednoho bulánka - tedy slečnu bulánčí, si můžete právě teď zasoutěžit. Chcete? Tak ZDE ;-) 



Má malá neteřinka bude mít brzy narozeniny, a tak jsem se rozhodla, že jí mimo jiné uháčkuji svetřík - přeci jen se blíží podzim. Zkusila jsem pro tentokrát čistě bavlněnou přízi Bambus a super. Svetr je sice trochu těžší, ale opravdu se z něj moc raduji.



Mašlička...


...i kapsička, to jsou nutné doplňky :-)



"Je naprosto fuk, že jsem v něm narvaná a rukávy (tedy rukáv) je kratší, ale prostě zkusit ho musím ... :-) 


Ano ano, jak více z FB a Insta, něco velkého háčkovacího chystám ;-)  Brzy vám ukáži více...


SHARE:

4 komentáře

  1. Máš šikovné ruky, len tak ďalej. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim, pekne tvoreni, mohu se zeptat jak jste udelala z tricek dlouhou snurku? Nebo to mate spojovane kousky? Dekuji M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu a komentář. Z triček to dělám tak, že stříhám od spodní části a jakoby "na šikmo", tím pak stříhám stále dokola a z jednoho trička je dlouhá šňůrka. Z více triček ty šňůry následně sešiji :-) Určitě udělám i na blogu návod, až budu mít vše hotovo :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig