pátek 21. října 2016

Ardell: Brow Building Fiber Gel

Pěkný čtvrtek,

jak jste na tom s úpravou obočí? Příjde mi, že poslední dobou se na obočí a jeho úpravu klade veliký důraz, a je to dobře. Už žádné vytrhance a tenoučké linky... Já jsem si jej dříve nechávala dobarvovat na kosmetice, ale poslední dobou je má docházka trochu horší, a tak již cca rok sahám i po pomocnících v podobě tužek či gelů. Přiznám se, že více mi vyhovují gely - "řasenky" na obočí.

A jednu takovou řasenku vám chci dnes ukázat.







Gel na obočí od Ardell jsem si díky spolupráci s Kosmetikou Norma vybrala cíleně a velice jim tímto děkuji za zaslání. Od Ardellu jsem vyzkoušela jejich hodně chválené (a oprávněně) řasy. Proto jsem byla zvědavá i na jiný druh výrobku. Jednoduše, jak obstojí,



Sáhla jsme po odstínu dark brown a musím rovnou říct, že ta tmavá je OPRAVDU tmavě hnědá - žádná do oříškova, do rezata apod. Prostě tmavě hnědá až téměř do černa. Což mne se tedy hodně líbí :-) 
 Ale nebojte, odstínů existuje samozřejmě více.



Kartáček je "tak akorát" hustý, ale i tak se na něj nabírá docela dost gelu, takže ho dobře otřete, ať se vám pak dobře pracuje. Přiznávám, že zpočátku to chce trochu "vyladit", abyste nepůsobili jak s obočím přebarveným lihovkou. Nicméně se s ním barva nanáší velice dobře, a i pokud jí je trochu více, tak jde dobře po obočí zapracovat. 



Nicméně po prvotním odzkoušení jsem s výsledkem opravdu hodně spokojená. Posoudit můžete na fotografiích níže. 


Je to rozdíl, že? :-) Já mám obočí docela světlé a středně tenké - až na lehkou korekci tvaru jej nevytrhávám, takže jej ráda ztmavuji, aby mi sedělo nejen k barvě vlasů, ale hlavně zvýraznilo obličej. 


A určitě vás bude zajímat i výdrž, že? Nepřeháním, když řeknu, že vydrží bez újmy po celý den + i při odličování drží až moc. 
Krásně zafixuje tvar a pokud nejste příznivcem tužek, tak rozhodně vyzkoušejte.




Jak se vy staráte o své obočí? Nějaké tipy či rady? :-)


SHARE:

2 komentáře

  1. Ja chodim kazdy mesic na trhani oboci ke kosmeticce,A ta mi ho i nabarvi... Vydrzi mi to v pohode 4 tydny, takze na upravu oboci v podstate nic nepotrebuji..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak jsem také chodila, jen právě poslední cca rok to lehce flákám (no stydím se, popravdě), a tak si beru k ruce takovéto pomocníky ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig