neděle 30. října 2016

Estyle: Star Shining Pressed Powder

Pěknou sobotu, krásky,

určitě již víte, že kosmetiku Estyle mám hodně ráda. Důvod? Je to jednoduché - česká kosmetika s výbornými a kvalitními výrobky, která je navíc cenově velice přívětivá. Ta dříve nebo později musí zaujmout prostě každého.

Tentokrát se zaměříme na rozjasňující kompaktní pudr Star Shining, který jsem dostala od Kosmetiky Norma. Tímto velice děkuji za zaslání.


Ono se možná řekne "však na pudru není nic extra", ale omyl. Já mám ráda takové, které mi hezky zafixují make-up, působí přirozeně a hlavně nedělají fleky - a to ani v případě, že musím během dne trochu poupravit t- zónu. 

No jestlipak je tento takový, jaký chci, co myslíte?



Ano, ano, ano. Za mne splňuje vše, co jsem uvedla výše. Zpočátku jsem se trochu bála, abych se díky "rozjasňujícímu efektu" moc neblýskala. To naštěstí ne :-)

Navíc jsem si vybrala odstín 01 Nude, který mi naprosto sedí. 


Je mi jasné, že s blížící se zimou tento vzhled s hvězdičkami nemá nic společného, ale nemohu si pomoc, mne to ty Vánoce prostě připomíná. Hezké a decentní zároveň!

Jediné, co mi na pudru vyloženě vadí, je jeho balení. Uvítala bych "zaklapávací" či šroubovací víčko. Toto se mi ve šmink taštičce bohužel občas otevírá. Ale je to o zvyku a opatrnosti při manipulaci...


Pudr je sice lisovaný, ale na štětci při nabírání zůstává docela ve velkém, takže určitě nezapomeňte oklepnout ;-) 


V akci:




Co na něj říkáte? Za mne opět pecička z Estyle stáje.

SHARE:

4 komentáře

  1. Take ho mam. Za me normalni pudr a skoda toho baleni, meli ho lepe promyslet, ale nejsme sami co s nim nejsou spokojene.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravě, to balení není moc vychytané. Umí to i lépe ;-)

      Vymazat
  2. Za mě je pecka ta předposlední fotka :) Estyle jako takový je pro mě docela zklamaní, řasenky mi nesedly, stíny vlastně taky ne. Jediné co mám a miluju je kartáček na čištění pleti, to je můj mazlík. Tak ahoj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu :-) Vážně? Tak to je pech. Já mám Estyle hodně ráda a většina výrobků mi i sedí, takže chválím kudy chodím. Ale je jasné, že každá jsme jiná a co sedí jednomu, tak druhému nemusí. Měj se hezky ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig